Budapest — Egyik zsebében 219 ezer, a másikban 6500 forintot találtak letartóztatásakor Kalmár Tamásnál, a BRFK közrendvédelmi osztályának vezetőjénél.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
djzone
@marlin2: nem, példának okáért a buzi vonulás ellen tüntettünk tavaly, ahol kedves Kalmár úr minősíthetetlenül járt el.

www.youtube.com/watch?v=vNrgvjTrsJo
nahát
Biztos azért, mert melegpárti vérmszps rendőr ( ha van vérfideszes, akkor lenni kell vérmszpsnek is)
@Pálinkafőző Rézüst: annyira egyszerű ugye, mindig a fidesz tehet róla, más nem is lehet. De akkor meg , hogy is gondoltad, hogy mszp-s rendőrök maradhatnak szolgálatban. Amúgy meg tiszta ártatlanok ugye?
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: nahát, te még mindig tapsolsz ennek az idióta, de rabló, tolvaj bandának? :))))))))))
vukkocska
@djzone: rosszkor voltál rossz helyen. Miért nem oszoltál, amikor a rendőrök megkértek? Én például a rendért drkkoltam, hogy szűnjön meg a kirakatbetörés, a gyújtogatás, az utca követinek felszedése, a tv ostroma. Nem soroltam fel mindent, csak úgy, és annyit amennyi éppen eszembe jutott.
djzone
@vukkocska: nem volt felszólítás a hely elhagyására, ugyanis bejelentett rendezvény volt. Amikor a rendezvény szervezője bejelentette a rendezvény végét, akkor zárták ránk hermetikusan a kordont négy oldalról, és egy óráig nem mehettünk sehova.

De, a kedves Kalmár úr ezért is fog még állni bíróság előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.