A szigorú szabályok miatt nem sokszor vehette le a brit focipályákon futballmezét a sztárfocista. De az USA-ban bepótolja. David Beckham Los Angelesben villantott!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@varrólány: Szép lámpaernyős minta...
varrólány
@sokanvagyunk: Még lámpának sem kellene!
X-ray
fene a gusztusát, akinek tetszik ez a pali...
qxy
Amikor a lányom kicsi volt, filc tollal ösze visza rajzola magát. de minden színben. Soha nem bántottam. meg is magyaráztam hogy butaság meg ilyet az okos kislányok nem csinálnak csak a buták. Na erre csesztem rá majdnem. Másnamp megyünk az oviba villamossal és fel száll egy tetkós fószerTrikóban! Na a lányom - Apa? akkor ez a bácsi is buta hogy ösze firkálta magát? és nem is szépek a rajzok ,De buta ugye apa! Szerencsém volt hogy a fószer fel mérte a méret külömbségakat és nem szolt semmit . de mit kezdtem vola egy nagy szekrénnyel?
Dulcinea
Meg kell mondjam, hogy csalódott vagyok...nem lesz nyugodt éjszakám:)) Nem erre számítottam, azt hittem lesz ott valami...de még egy huncut gatya sincs nemhogy más:))) Mezt meg láttam már!:)))
sza
Azt hittem a gatyát vette le, na mindegy nem nagy szám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.