Egy önjelölt próféta, Sibusiso Mthembu azt állítja, már négy alkalommal járt a Mennyországban, és le is rajzolta a térképét. A 64 esztendős dél-afrikai férfi szerint 11 szintje van, és ő járt mindegyiken. Az ötödik szintet például Crista-nak nevezik, és ott magával Jézussal találkozott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Véleményem az, hogy nem isten teremtette az embert, hanem az ember teremtette meg az istent. A képzeletében. Ugyanez van a mennyországgal is, ami természetesen istenhez kötődik az emberek hite ( de nem meggyőződése) alapján.
Azt azonban soha nem értettem meg, hogy nálamnál ezerszer okosabb felkészültebb emberek mi alapján hisznek ebben az egészben.
sokanvagyunk
A próféta úr nagy gazember lehet, ezért szarul fogadhatták ott (szagot is érzett), mert mindig visszajött.
varrólány
Nem tudom milyen tudatmódosítót használhatott!
Akkor már inkább a Led Zeppelin!
www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ&feature=related
qxy
Lehet hogy most . . . á mind 1 leírom. Igen is szintek vannak és a hetediken működik a fantom sebészet. Tudom tudom sokan nem hisznek ebbe. Még a sebész se hitte el aki saját fia lábát röntgenezte - - Törés.De voltak ott fantom sebészek és egy óra.,újra Röntgen, és nincs el törve. Apa azt momndta. rossz volt a röngen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.