Alekosz megdöbbentő, exkluzív vallomásával egyszer s mindenkorra lerántotta a leplet drámai módon tönkrement kapcsolatáról. Az okostojás teljesen összeroppant egykori szerelme, Betty - ahogyan ő fogalmazott - fondorlatos, ravasz és gusztustalan anyagi és lelki kifosztásától.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Te Nagyonhülye! Vettél volna magadnak egy tükröt, olvasgattad volna a Propellert! Gondolom, a gatyáid megmaradtak - ez van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atesz30
A csaj is egy rongy kurva de Alekoszt se fogom sajnálni xD Becsajozik miután vastag lett minő meglepetés :O Akinek 2 számjegyű az IQja annak leesik h mit akar a csaj.
Dulcinea
Balakosz most mi lesz, oda a pénzed, és ennél a résznél te már nem is vagy észnél:))) Na nem mintha eddig a rólad mintázták volna a bölcsességszobrát, de most már tuti, hogy egy kanál eszed se maradt!
1951
Több esze volt Neki, mint Neked és anyádnak, ha jól belegondolsz, nem is kellett volna képernyőre kerülnöd, mert ilyet, mint amilyen Te is vagy, lépten-nyomon láthat bárki bárhol az országban mindenütt! A média helyében én nem dicsekednék azzal,hogy mennyi hülye lakja szegény országunkat!
yazo64
Mit gondolt ez a balf*sz? A két szép szeméért kellett ennek a műnőnek? Ordított a csajról mire megy ki a játék...
Alek! Arra figyelni kellene miket nyilatkozol, a hazugságaid fognak megfojtani!
A múltkor még azt hazudtad Bettyt azért viszed Görögországba mert még sosem járt külföldön... most meg azt böfögöd hogy a csaj hisztizte ki...
... és ez csak egy példa volt csak a sok közül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.