Meg kell mondanom, hogy a kiábrándult, dagadt, elkeseredett, munkaundoros középkorú eladónőktől mentsen meg az isten mindenkit! Mondom ezt úgy, hogy egy kedves, törékeny ember vagyok, akire ha mosolyognak visszamosolyog, és nem azért mert hülyének születtem, hanem mert jólesik.

Feltöltő: libabor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Egyszer boltos voltam mert szerettem vola az lenni Hentesként. Az is lettem Szerettem foglalkozni a vevőkkel. Jó volt mert szerdán már nincs ötletük mit is fözzenek. nekem meg millió van mert szeretek főzni is és ez álltal, minden húst mindíg el tudtam adni nem is volt régi hús soha. De kiemeltek.Nem merttem el árúlni hogy semmi eladói képesítésem nincs.De szerettem csinálni. Egyszer egy régi vásárló jött be aki már egy jó ideje nem volt a boltban és kedvesen meg kérdeztem csak nem beteg volt hogy eddig nem láttuk? Sajnos ott volt a vezetőség is meg a csemegések is és el mondta . Azért nem járok ide mert ebben a boltban csak maga ért a vásárlókhoz a többi nem is köszön ránk sem néz. Sajnos én éreztem magam kínosan. Hozzám a gyereket is leküldték cetlivel. Fél kiló sertés húst, olcsót és kockázza fel, ha kérhetem azt is kapott. és ez már jó ha a gyerek is lejöhet. Miért? Szerettem boltos lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
@varrólány: Tapasztalatból mondom , rengeteg bevásárlóközpontba voltam , majdnem az egész országba. A legtöbb kövér nő piszokul nem szeret dolgozni, ilyenkor nagyon izzadnak , tiszta zsír körülöttük minden , legszívesebben megölnék ilyenkor ha valaki kér tőlük valamit ami miatt meg kell emelniük a testüket.
lópicigáspár
@QQCSI: Ki is tudod kalapálni? Mert ha csak fened elsőre, eldobhatod a fenébe.
QQCSI
@lópicigáspár: Na, Te is jókat mondasz! :)
Nem vagyok én műkörmös vagy gyógypedagógus,
hogy földbirtokossá válhatnék!
Ők biztosan értenek hozzá, én nem
Gőzöm nincs, miért kellene kikalapálni,
amennyit én értek hozzá, elég éles... :)
Gyárilag kék a színe (!), a vágási felülete szép fényes acélszürke...
lópicigáspár
@QQCSI: Hidd el ki kell kalapálni, ugyanis az edzés kevés a kaszának. A kalapálás során az edzett felület még zömül, és keményebb lesz. Nekem egy egy jó fél óra, a szomszédomnak negyed. Az a lényeg, hogy sok közepes ütéssel, szinte simára pikkelyesíted az élt.
www.gyepgazdalkodas.hu/index.php?inc=oldal&csoportID2a=00000127&csoportID2b=00000128&csoportID2c=00000130
QQCSI
@lópicigáspár: Köszönöm szépen, eszerint fogok eljárni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.