„Eladó egészséges vese, ára 3,5 millió forint" – ezzel a szöveggel hirdette feleslegesnek hitt szervét egy Észak-magyarországi férfi, aki a Vasárnapi Blikknek csak annyit árult el, hogy nehéz anyagi helyzete ­miatt döntött így, de érdeklődő egyelőre nincs, pedig már fél éve hirdeti veséjét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A vejem cigány! Okj-s felsőfokú képesítéssel, szakmunkás bizonyítvánnyal, mióta csődbe ment a volt munkahelye, nem veszik fel sehová. Annyira nem, hogy még a közmunkaprogramba sem fért be, ha másért nem, mert túliskolázott.
Tény, sok cigány nem is akar dolgozni, de aki szeretne, legalább azt engednék. Kormányaink az elmúlt 22 évben tudatosan züllesztették, züllesztik le a cigányságot, szítják az ellentétet cigány és nem cigány között. A sok látszatintézkedés, hogy integrálják őket, az csak parasztvakítás, ami leginkább az Amnesty International nevű szervezetnek szól. Nem érdeke egyik pártnak sem, hogy megoldja a cigánykérdést, mert megszűnne az állandó ellentét a magyarok és a cigányok között, ami azzal járna, hogy az oszd meg, és uralkodj elv sérülne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ha valaki arra kényszerül,hogy a veséjét árulja az már az ország helyzetét is mutatja.
barbarfiver
Ha kell egy másik vese is,írjatok.az enyém is eladó :(
kukac50
Én nem adom el inkább nem eszek. Én így vagyok egy egész.
Darthon1
A vese csak velővel finom! Anélkül nem is kell!
kkalman
@sziráki ágnes: Rendben, kérdezzük meg azokat az embereket, hogy miben segíthetünk, akiken segíteni akarunk. Ezt a szép és bölcs gondolatot kormányunk is tudja?
sza
@kkalman: Nem hiszem hogy eljutottak még erre a felismerésre. De ne felejcsük el hogy mint hogy az emberek különbözőek Ez igaz a cigányokra is. Csak arra gondoltam hogy az olyan cigány embereket akik igenis ki szeretnének törni abból ahol most élnek segíteni kellene, aztán ha sikerül nekik példát mutathatnának a többieknek. Nekem itthol a fél telep köszön , ismerem őket igaz a fiatalokat már nem nagyon. Volt nem egy két cigány akin segíteni akartam. De nekem valahogy nem sikerült. Ezért is örülnék ha végre lenne valaki aki bebizonyítaná hogy nem mind munkakarülő stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.