Rossz idegállapotára hivatkozva nem tett vallomás eddig, ám ezt állítólag még a napokban pótolja a 63 éves nő, aki autójával elsodorta a 2,5 hónapos érdi ikrek, Vivien és Veronika babakocsiját. De vajon hogy számol el a lelkiismeretével?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
@dr. prédikátor: Ez így nagyon egy merev, statáriális vélemény! Keressünk bűnbakot, mint a pörbölyi balesetnél ahol a buszvezető hibázott, mégis a mozdonyvezetőt csukták le három évre?!
Gyalogosnak járdán a helye, járműnek az úton! Van ott járda a településen, ahol a babakocsit tolták! Lehet, hogy a minősége gyenge, de van! Sajnos ez tendencia, hogy gyalogos az úton közlekedik manapság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
piszkos 12
Sólyomszem nekem van jogsim és régebb szereztem mint te.
Bástya Elvtárs
Tehát akkor brit mintára sikerült végre kikiáltani az ELSŐ SZÁMŰ MAGYAR KÖZELLENSÉGET az idős hölgy személyében?!

Gratulálok az illetékeseknek!
sólyomszem
@piszkos 12: az, hogy jogsid van, még nem egyenlő azzal, hogy normális vagy, mint az a beírásaid alapján is kitűnik...
Disznópofa
Száz szónak is egy a vége: a sofőr hibázott.
qxy
@Disznópofa: Így van. Mert ami az úton van, meg én is az még nem jelenti azt hogy enyém az úttest. Láttátok a riportot? Tényleg azon a járdán egy babakocsit el tolni, de még húzni is nehéz nem egy iker babakocsit. Nyilván én is ki mennék az útra de ha jön egy kocsi, mert látom, lehúzódok míg el megy a kocsis meg lassít ha látja. Az meg hogy el vakítja a nap? EZ NEM INDOK! Amikor jövök a németekhet a 6 os autó pálya délután és este ,mert akkor érek oda addig szembe süt a nap míg le nem bukik. Ha igaz lenne a vezető állítása, senki nem menne a 6 oson mert nem férnének az autó roncstól pedig ott mennek a kocsik mert nincs sebesség korlátozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.