Vivien után a másik baba, Veronika is belehalt sérüléseibe. Az érdiek úgy vélik, az önkormányzat a hibás, mert a keskeny, hiányos járdák miatt kényszerültek le a szülők az úttestre. T. Mészáros András polgármester nem érzi úgy, hogy meg kellene szólalnia az ügyben.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bosszants
Ebben a rettenetes balesetben kettő fél vétkessége vethető fel.
A járművet vezető nő felelőssége és a szülőé.
A polgármesternek ehhez aztán az ég világon semmi köze nincs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackó333
mackó333
Senkit nem kéne hibáztatni ,csak a gépkocsi vezetőjét!
napifoto06
@NavyBlue: Tiszta sor. Na persze. Nekem a sógornőmet gázolta halálra egy autó az öt éves kislányával Balatonföldváron. Zebrán mentek át. A sofőr mint urtólag kiderült, még sörözött is kicsit. "Enyhítő körülmények" a következők voltak: Igaz, hogy a kissé testesebb fenőtt áldozatot 25 m-re találták a csattanástól, de a szakértő szerint betartotta az 50 km-t. Na meg apuka (akkoriban Jani bácsi országában) egy pártfunkci egyszem gyermeke is volt egyben.
Ítélet indokolása: az áldozat(ok) nem volt(ak) körültekintőek...
Itt is van már nap-szembesütéstől kezdve minden. Még ha vidéken a tulaj köteles a háza előtt járdát készíteni, annak elmulasztását akkor is az önkormányzatnak kéne ellenőrizni. (vagy a betartását) Ráadásul amint a cikkhez csapott videó tanúskodik, még szélesíteni is akarja az önkormányzat az úttestet. Mindegy. Biztos azok a gonosz szülők a hibásak, akik kitolták az eszement vénasszony elé a babakocsit... :(
qxy
A biztos. a vezető a hibás. 1 értelmű. Hogy is kell vezetni? a LÁTÁS VISZONYOK ? ? ? Ha szemébe süt a nap? Nem lát? Na ? nem lassabban? és figyelmesen? Amikor jövök németekhez. .Délután későn pont szemben a nappal. képzeljétek el. mekkora balesetek lennének ha nem figyelnek. Na meg minden autóban van amit le lehet hajtani. Nem a tükröset! a vezetőnél is van. és már nem is süt a nap ennyi. Na Ki a hibás? . Ezt is meg oldottam. és iszok egy csatos sört mert megérdemlem Ki kér? van még.
qxy
Na meg nem azért. de ha egy gazdálkodó volna a gázoló nem az előzetesben volna már? Ki ez a vagy kinek a ? ? vagy haggyam? ? ? Nem akar vallomást tenni? A másikból már kiverték vola a gázolás napján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.