Tavaly 356 milliárd forint áfahiányt állapított meg az adóhatóság, emellett a pénzügyi nyomozók még 110 milliárd forintnyi adócsalást is felderítettek; mindez több mint a bevallott forgalmi adó 10 százaléka - mondta Sors László, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bűnügyi elnökhelyettese.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A kis ősszegű adókat /20-30000Ft/ behajtják kíméletlenül. ! A milliós csalásokat nem elég felderíteni be is kéne már hajtani.!/Már évek óta tököl a NAV."Gyözike,Lang Györgyi stb. celebecskékel !
entero
Ez itt a fő baj, az adócsalás. Nem azért van rossz helyzetben most az ország gazdaságilag mert a képviselők fizetése magas (szerintem meg nevetségesen alacsony, ennél még én is jóval többet keresek), hanem mert rengetegen elcsalják az adók nagy részét. Viszont Julcsi nénit is ugyanúgy meg kell büntetni a piacon mint egy céget ha nincs számla. Az adófizetés mindenkire vonatkozik kivétel nélkül.
darwin
Amíg az adók mértéke padlássöprés méretű és annyi fajta adó van hogy már nem is tudjuk,hogy ki ,hová, és miért fizet,addig a magyar megkeresi a kiskaput.A politikus meg a cigány az nem keresi,mert nem fizet semmit ,az eszébe sem jut ,hogy neki is kéne.Mert mi megérdemeljük ...őket.
gabrella
@entero: Németek sokkal jobban állnak anyagilag és a piacon ők sem adnak számlát,nyugtát.
Nem a kicsin múlik hanem a felső sleppen.
Feraj49
A kis ősszegű adókat /20-30000Ft/ behajtják kíméletlenül. ! A milliós csalásokat nem elég felderíteni be is kéne már hajtani.!/Már évek óta tököl a NAV."Gyözike,Lang Györgyi stb. celebecskékel !
entero
@gabrella: Szerintem meg mindenkin múlik. Azért ha csak 20 ezret nem fizet be fél ország havi szinten, az már egy igen komoly összeg. Számold csak ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.