Magukat a készítőket is meglepte, hogy alig öt nappal a párt és boldogságot kereső gazdák bemutatkozását követően egyszerűen elárasztotta az RTL Klubot a jelentkező hölgyek sokasága.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Minden tiszteletem ezeké a gazdáké! Temérdeket dolgoztak, és dolgoznak azért, hogy virágzó gazdaságukat fenntartsák. Ugyanakkor nem értem őket, mit remélnek ettől a bugyuta műsortól? Nem vagyok rosszindulatú, de azt előre borítékolom, hogy ebben a műsorban nem találnak párt maguknak. Legalábbis olyan nőt biztosan nem akik ugyanúgy a föld, és az állatok szerelmesei, mint ők! A körömcipőben tipegő városi naccságák meg nem fognak hosszútávon hajnalban kelni és későeste lefeküdni, a köztes időt pedig kemény munkával tölteni. Még akkor sem ha a számukra ez a kemény munka nők lévén nem feltétlen a földeken végzendő munkát jelentené.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@Dulcinea: Nem lesz a verseny haszontalan!
A nyertes gazda milliókkal lesz gazdagabb,és vehett állatkáinak egy álom fejőgépet.
Ha megnösűl a "Marha" akkor őt fogja fejni a városi Qrv@. :-((((((
Dulcinea
@másvirág: Pont ezért, az általad leírtakért, főleg az utolsó leírt helytálló mondatodért, nem kellene részt venniük ebben a bugyuta műsorban. Felépítettek egy virágzó gazdaságot, megálmodtak,egy életet, és valóra váltották azt! Pénz ide vagy oda, egy városi cicababa, és gazdálkodó"paraszt" között túl nagy a szakadék, más a társadalmi elvárás stb. És bár az ellentétek vonzák egymást, de ha telítődnek akkor meg már taszítják egymást. És ebben az esetben a taszítás hamarabb befog következni, mint azt gondolnák!
másvirág
@Dulcinea: Esténként fizetös kamera SMS -ért nem a "taszitást" :
Hanem "TOSZITÁST " láthat a nyagyérdemű nyálcsorgató közönség..(Ez nem kéne ! )
Dulcinea
@másvirág: Kedvesem, már akinek csorog a nyála, és már aki SMS-t küldözget!:))
másvirág
@Dulcinea: Akinek nem inge ne vegye magára ! (Föleg ilyen melegben ! ):-))
Dulcinea
@másvirág: :)))) sem ezt sem mást!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.