Nem mondom, hogy kánikulában érdemes belekezdeni a hortobágyi elkészítésébe, mert a palacsinatsütés nem éppen hűsítő tevékenység, de amit kicsit enyhül, biztos, hogy érdemes lesz foglalkozni a recepttel. (Keddre mondják az enyhülést). Szóval fogadjátok szeretettel a két személyes csirkés változatot! Ha valaki megcsinálja ebben a melegben is (mondjuk hajnalban még akár), akkor jó étvágyat!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.