Mogyoród — Feleségét fogva tartották, őt magát pedig egy órán keresztül kínozták, hogy pénzt csikarjanak ki belőle – állítja Várhegyi Csaba (35) hitelügyintéző, akit elmondása szerint július 10-én munka ürügyén csaltak egy mogyoródi étterembe. A telefonon megbeszélt találkozón azonban három tagbaszakadt férfi várta, akik szó nélkül ütlegelni kezdték, majd pénzt követeltek tőle.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Abban az étteremben más nem is tartózkodott? Azért ez nagyon érdekes. Talán az étterem tulajdonosát, személyzetét is elő kellene venni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Hókuszpók: Azt akarod mondani, hogy lehetséges, hogy a tulajjal előre lefixálták a dolgot, és egy kis időre még a személyzet is kimenőt kapott? Mert így hihetőbb egy kicsit!
ila51
...viszont annyi pénzzel járkálni , amiért érdemes ezt megcsinálni , az nem életszerű...
annyi " eszük " még a gorilláknak is lehet véletlenül...
Hókuszpók
@ila51: A pénzbehajtóknál pl. sok szokott lenni. Lehet összekeverték őket.
ila51
@Hókuszpók: ...azt gondolom , hogy nem hitelre áhítoztak :)) lehet hogy csak plazma tévére :))
nehogymá
rokkant nyugdijas nagynéném nem kapott hitelt a panel felujitásra.egy ismeretlen ismeros segitett neki .10 15 százalékért segitett¿ebbe benne volt a banki alkalmazott.lehet hogy az ur is ilyesmibe utazott
deviance
@nehogymá: és lehet így járt jobban, most nyöghetné a kamatokat és az árfolyamkülömbözetet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.