Az egykori Viszkis rablóra pályázik az egyik nagy televízió – írtuk néhány nappal ezelőtt. Azóta kiderült, lehet, hogy mégsem tesznek ajánlatott Attilának. Hogy miért? A Hír24 televíziós berkekből arról értesült, készült egy titkos felmérés, amelyből állítólag az derült ki, hogy Ambrus Attila iránt igencsak megcsappant az érdeklődés. Ennek vélhetően az az oka, hogy Attila maga is kerüli a szerepelgetést, inkább a kerámiázásra koncentrál. Míg szabadulása után a legjobb "reklámhordozónak" számított és mindenki őt akarta, addig most már állítólag egyre kevesebben kíváncsiak rá. „Úgy tudom, hogy felmérték az érdeklődést és miután kiderült, már nem lehet jó pénzért eladni az Ambrus Attila nevével hirdetett műsort, a csatorna letett a szerződtetéséről. Nem is értem, hogyan gondolhatták, hogy egy civillel fel lehet húzni a nézettséget. Szerintem ez eleve naiv ötlet volt” – mondta tévés informátorunk, aki további érdekességeket is elárult. Azt mondja, azt is megnézték, kik azok,...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
@kkalman: Győzike ott van minden reggel az RTL-en. ENNYI!! :):)
AZ Orbán meg a parlamentbe! :)
Viszkis meg folytassa a szakmáját ahhoz ért! Pintér majd segíti. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Beteg ember akinek a példaképe egy rabló,vagy gyilkos,és azt szeretné látni,nap mint nap a tv.-ben..Csináltasson fényképet és nézegesse az otthonába,de ne akarja ránk kényszeríteni.
Nem akarnék ilyen jövőt az unokáimnak sem.!Akik a tv.-nél kiagyalták ezt,ki kell rúgni,mert nincs felelősség érzete a jövő nemzedéke iránt!
mlele
Dolgozzon csak évekig szorgalmasan a megtanult szakmájában... Nehogy már a legjobban fizetett állást kapja a tv-ben! Persze, hogy nem érdekelné a kis pénzért keményen güriző népet. Neki sem lenne ez jó..
Csak a nagy szenzáció kellene a médiának. Hagyjuk..!
SZEREPELJENEK TÖBBET A TV-BEN A GYERMEKÜKET BECSÜLETRE NEVELŐ CSALÁDOK!!! ŐK ÉRDEKELNEK BENNÜNKET.
NINCS EGY IGAZI, BOLDOGSÁGOT SUGÁRZÓ GYERMEKMŰSOR, GYERMEKVÉDŐ MŰSOR!!! KUTYAVÉDŐ VAN, AZ IGEN, TÖBB, MINT SOK...
onizuka
@mlele: "NINCS EGY IGAZI, BOLDOGSÁGOT SUGÁRZÓ GYERMEKMŰSOR, GYERMEKVÉDŐ MŰSOR!!!" A Duck TV az neked semmi?
deviance
@mlele: arra nem gondolsz, hogy nem csak a gyerekeknek kell példa? a frissen szabadultak példaképnek tekinthetik, hiszen teljesen helyrerakta az életét
orogordog
@kkalman: Győzike ott van minden reggel az RTL-en. ENNYI!! :):)
AZ Orbán meg a parlamentbe! :)
Viszkis meg folytassa a szakmáját ahhoz ért! Pintér majd segíti. :)
kkalman
@orogordog: Az azért jó lenne, ha mindegyik suszter visszatérne a kaptafához, és azzal foglalkozna csak, amihez ért.
Pontosabban: Győzike visszamehetne a disznóihoz, Orbán is hagyhatná a politikát másra, mert nem ért hozzá, a Viszkis pedig maradjon a kerámiáinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.