Wellington - Intelligensebbek a nők, mint a férfiak – állítja egy új-zélandi professzor friss IQ-teszt eredményekre hivatkozva.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@másvirág: Nem abból szereztek tudomást. Hanem abból, hogy egyre kevesebb nőnek okoz problémát a női labirintus játék megoldása. Tudod, a női labirintus nem más, mint egy hosszű, egyenes folyosó, a végén egy ajtóval.
Dulcinea
@silber13: Hűha, Csillagom! Talán valaki felbosszantott, hogy a reggeli órákban, máris dúl benned a vad romantika a női nemmel szemben?:))
a Pepita
@silber13: Ez a hasonlatod ékes bizonyíték arra, hogy igaz az állítás...:))
varrólány
@silber13: Ez pont nekem való, de lehet még itt is eltévednék.:-)
Feraj49
@másvirág: 18,43-re :De kinek kell egy okos öreg cica?

Ha nem lennének okosabbak,hogyan csalnák ki a férfiak pénzét ?

Nemcsak okosabbak,de szebbek is !
Zsoel
A férfiak pedig sokkal jobbak a nőknél abban, hogy féllábon állva, lila esőkabátban, fejhangon énekeljék a "God save the Queen"-t a Csomolungma tetején, miközben egy rokkantnyugdíjas törpe csiklandozza a talpukat a szakállával, és két halvány rózsaszín egyszarvú tigris nyaldossa a kezüket . Ez bizonyított tény, nem a kisujjamból szoptam.

"Imádom" az ilyen intelligens(!) felméréseket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok