Budapest - Csak a tárgyalásokra koncentrál az elkövetkező napokban a magyar IMF-küldöttség. Így amíg a Nemzetközi Valutaalap és az EU delegációja hazánkban tartózkodik, addig sem Varga Mihály tárca nélküli miniszter, sem más magyar tárgyaló nem nyilatkozik, értesült a Népszabadság.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
Egy rossz szó és vissza se jönnek jövő tavaszig . (Kezdenek tanulni a hibáikból? )
coyote3
@másvirág: Ha el tudnád magyarázni miben is hibázott az IMF , biztos sokan sokkal okosabbak lennének. Talán nem tudod, hogy vekker pávatánca (istenem de szánalmas!) az IMF-fel havi 180 milliárdba fáj az országnak. Csak csendesen mondom, neked is mint adófizetőnek.
Amúgy meg, hogy jön ahhoz ez a népnyúzó, kizsákmányoló mi bankunk, hogy csak úgy fogja magát és rossz gyarmatosítóként megsértődik és hazamegy, ha belemásznak??? Nem is értem vekker tábornok miért engedi? Hát nem mi parancsolunk nekik?
másvirág
@coyote3: Én magyarázkodjak ? :-)
Akármelyik magyar politikus közelit a mikrofonhoz :máris zuhanni kezd a forint :-((
Nyugi itt a magyar delegávió kedvenc slágere !www.youtube.com/watch?v=Rl9ID6Ad3Rw
coyote3
Nem magyarázkodást kértem Tőled. De hagyjuk is inkább ha nem érted...
Rézangyal
He-he. Biztos olyan sikeres volt (alig egy óra alatt), hogy nem akarják rázúdítani az örömhírt a Zemberekre! Nehogy infarktust kapjanak, mint a Lottó ötöstől. :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.