Gáspár Győző mérhetetlenül kiakadt, ugyanis az egyik bulvárlap azt írta róla, hogy bár adócsalás gyanúja miatt vizsgálat folyik ellene, ő mégis luxusautókkal száguldozik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Pont egy ilyen analfabéta hülye kreténre bízzák a luxusautók tesztelését! Lovaskocsit nem bíznék rá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Nagyon egyszerű.Mutasd a szerződést ,hogy neked adták tesztelésre kocsit.Ugyanis ha összetöröd a kárviselőnek is szerepelnie kell a szerződésen.
barbarfiver
Ne legyé ideges more! majd ha menni kő betonyozni akkor idegeskedhetsz!
Crazy Globe
Showman,tölcsért csinálok a fejedből(Cini)átírva.Azért mert te vagy a legbutább, még nem biztos, hogy neked van igazad.Olyan ronda vagy, hogy kiskorodban az állatkertben a majom visszadobta a perecet.Olyan senki vagy, ha elmennél, azt hinném többen lettünk.
yazo64
Jaj, more, maragggyá mááá magadnak! Beja asszony mellcsere helyett kapál, te meg furikázgatsz a luxusverdákkal?:)
Dulcinea
@yazo64: Hát egy jóasszony,arrafelé még ha keserves kétkezi munkával is, de megteremti az urának a luxuséletet!:)))))))))
Crazy Globe
S.Norbert
H.Péter
Győzike, három gyökércsalád.Ezért mondom én, gazdagok azok, akiknek kérdéseik vannak, s a legszegényebbnél szegényebbek, akiknek csak válaszaik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.