Hogy miért írok erről? Mert valahogy kikívánkozott belőlem ennek a nagy hírnek az olvasása után. Borzasztóan nagy hír, mert több ezren elolvassák. Nem akarok neveket említeni, mert így is világos, hogy kikre gondolok. A tévében külön műsort szentelnek a sok baromságnak, hogy a „kedves Celebek” éhen ne haljanak. Én lennék az egyetlen ember, akit ezek a műsorok irritálnak? Nem idegesíti az embereket? Vagy azért nézik, hogy magasabb legyen az adrenalin szintjük, netán tetszik is?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Engem meg is húzgáltak, mert elfelejtettem beküldeni egy nullás bevallást. Ennyi. Akinek van pénze, annak az adóhatóság is meghajol. Ez egy ilyen világ itt.
Angelika
Igen, és mi belenyugszunk. Ez a magyar mentalitás. Hőbörgünk, aztán belenyugszunk.
Mami48
Ugyan mit csodálkoztok? Eddig is így volt, ezután is ez lesz. Akinek a pénz ott a zsebében, az diktál. Mindennek van ára, csak ennek ennyi, annak annyi. Egyébként meg nem csak a magyar média, hanem a magyar lakosság szégyene is, hogy ilyen műsorok sikeresek lehetnek. Bár ha azt vesszük, hogy a médiának elméletileg ízlésformáló szerepe van, akkor jól megformálta a magyar közízlést!
jancsipapa
Nem is olyan rossz az a szégyenlista. Sokkal jobb ,mint a foglalás ,a kényszermunka vagy a börtön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.