Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012. 07. 28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a bevásárlókocsiba, és elnyúltam egy sajtért. Ezalatt egy profi tolvaj ellopta a táskát mindenestől, és hogy mennyire profi volt a munka, csak jelzem, hogy 25 percre a dolog után már pénzt akartak levenni a hitelkártyámról egy, a Balaton túloldalán lévő, kb. 40 kilométerre lévő városban. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@overdose: A biztonsági őrök védelmében mondom, hogy büntetlen előéletűnek kell lenniök, ami ugye a mai világban ritkaságszámba megy, mint a fehér holló... Tehát egy kis tiszteletet nekik, mert ők sem önszántukból lettek azok, amik, hanem szükségből. Havi netto 70 ezer forintért néha az életükkel fizetnek... Lásd banki biztonsági őr, pénzszállító kocsik biztonsági őrei... A teszkós biztonsági őröket nem sorolnám ezek közé...
QQCSI
@X-ray: Jogos.
BKV-ellenőrnek sem születnek az emberek...
Lassan tényleg több lesz az egy keresőre jutó eltartott,
mint kettő!
Crazy Globe
"Minden pite penészes volt az ír Tescóban"-hehe.
Magyarországon meg műanyag sajtot is árulnak.A manus lehet,hogy ilyet vett.Megérte.
A biztonsági őrök meg tudjuk,hogy kikből lettek.Igen kevés mesélnivaló lenne a világon, ha soha senki nem tett volna olyasmit, amit nem lett volna szabad.
Levendula
@QQCSI: Azért a bkv ellenőreit ritkábban lövik le a pénz miatt, mint a banki biztonsági őröket, vagy a pénzszállító autók őreit.
gabrella
A Tescoban mindenki vigyázzon a saját cuccára! Tényleg nem az a feladatuk. Talán ha segítségül a felvételt átadják a rendőrségnek - ennyi.
QQCSI
@Levendula: A nagy számok törvénye alapján ez nyilvánvaló.

Semmi bajom a biztonsági őrökkel, a BKV-ellenőrökkel!
Az a gondom, hogy én olyan rendszerben éltem, amikor
nem jutott egy keresőre három TEK-es, négy BKV-ellenőr,
öt szóvivő...harmincezer a köbön
nulla értéket előállító, nagypofájú senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.