Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva tartását régebben soha nem használtam ki, de gondoltam, hogy ha egy buli közepén elfogyna a pia, vagy egyéb fontos dolog jutna az ember eszébe az éjszaka közepén, még jól jöhet. Aztán amikor bejött a nagy kánikula, nem igazán volt kedvem a munka végeztél bevásárolni menni. Ezért megvártam, amíg lehűl a levegő és 21. 30 körül indultam el a nem túl messzi Váci úti Tesco áruházba. Mivel már csak a műszaki osztály felöli végén lehet bemenni az áruháznak (régebben a másik végén, illetve később az áruház közepén is volt bejárat), át kellett haladnom a ruha részlegen, ahol 50%-os kiárusítással kecsegtettek. Némi válogatás után indultam is a kiválasztott darabokkal a próbafülkéhez, ahol minden ki volt világítva, a pénztárgépek üzemben (eddig azt sem tudtam, hogy ott is van), de eladó sehol. Rutinos versenyzőként először elolvastam a kihelyezett táblákat, hátha valamelyik a korlátozott nyitva tartásra, vagy egy éjszaka ebédidőre figyelmeztet, de nem. Mivel nappal többször próbáltam már ruhát itt, és sokszor fordult elő, hogy senki nem volt a pultnál, ezért az emberek csak úgy bementek próbálni, hát gondoltam megpróbálom én is. Azonban a fülkék előtti tolóajtó kulcsra volt zárva. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Ne fájjon a feje a ruhák minősége 0.én mindent 100ft túrok és minőségi termék, van amin még árcédula is van ,nem vásárolók a Tescóban mert amit reklámoz úgyanannyiért adja. bűdős a hús , létszámstop van sorrbanállás nem kérek belőlle egy volt Tescós !
ila51
@overdose: A tesco ruhákat még nappal sem érdemes megnézni sem , nemhogy éjjel próbálgatni...
musicnummer1
Tescoban ruhát ??? A hentesnél meg varrógépet, a köszörüsnél meg borotvahabot...multinacionális baromság...
QQCSI
Én megnézem, mit veszek, megéri-e az árát, szükségem van-e rá,
összehasonlítom a többi hiper-szupermarketek árait, stb.
Nekem még nem okozott csalódást.
Igaz, hogy én nem dőlök be az 50-70%-os árleszállításoknak.
Erre tipikus példa a Vasedény/Kátay nevű (hadd ne minősítsem!) cég.
Iszonyatos árai vannak, a felturbózott árból enged például 50%-ot,
és még mindig legalább 20%-kal drágább, mint bárhol másutt.
Senkit nem kényszerítenek, hogy a Made in China-terméket
pont a Tesco-ban vegye meg.
Kutyafüle
A Tescóban vásárolt ruháknál nagyon kell figyelni a minőségre, szerintem sok esetben még a kínaiban kínált termékek minőségét sem ütik meg. 2 héttel ezelőtt fürdőruha akció volt, elmentünk hárman, hogy veszünk néhányat, mert kedvező volt az ár. Egyszerűen nem tudtunk úgy választani, hogy az alsó a felső méretével egyezett volna. Már azt gondoltam, én vagyok gnóm, na de mind a hárman???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.