Persze ő is sokat változott. A francia filmcsillag, nők millióinak bálványa ma már 76 éves. És ebből az alkalomból, munkássága elismeréseként életműdíjjal tüntették ki a locarnói nemzetközi filmfesztiválon a világhírű francia filmszínészt, Alain Delont.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: zoltangabor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zoltangabor
Egy ember mozdulatlanul áll a színpadon, és magára vonja a figyelmünket. A másiknak nem sikerül ugyanez. Nekem csak ez a különbség számít. Mi ez a különbség? Mit jelent kémiailag, pszichikailag, fizikailag? A sztár kézjegyét? Egyéniséget? Nem. Ez így túl egyszerű lenne. Nem ez a válasz. Nem tudom, mi a válasz.
varrólány
A korához képest még igen jól tartja magát.
dragonita
Ő egy igazi férfi. Most is. Imádom a filmjeit és a hangját... www.port.hu/ne_ebreszd_fel_az_alvo_zsarut!_ne_reveillez_pas_un_flic_qui_dort/pls/fi/films.film_page?i_film_id=56213 legutóbb ezt a filmet néztem meg. Romy Schneider volt 5 évig az egyik nagy szerelme. Hosszú időn át sportot űzött abból, hogy mindennap más nőt vitt az ágyába. celq.com/alaindelon/alaindelon001.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.