Siklósi pedagógusok szerint Stohl nem lehet példakép, ezért maradtak el a nézôk. Hat elôadás helyett csak hármat lehetett megtartani, Balikó Tamás igazgató sem élte túl a kudarcot.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Lejjebb a "Nagyot bukott Stohl" cikknél olvasom ...börtönviselt színészre senki sem kíváncsi...

és egy jóval régebbi ekvivalens hír

"Latabár Kálmánt fél évre börtönbe zárták '52-ben, óriási sztori, mert megengedte magának azt a poént, hogy egy Rákosi-portréval szaladgált (Hova akasszam? Akasszátok fel ti, dobta a közönség közé s képet!)"

Ezért a színészért generációk rajongtak, életműve példa értékű mindenki számára.
Ahol fellépett telt házas előadásokon ünnepelte a közönség.
Ő színész volt!!!

Stohl csak egy celeb! Egy bukott celeb! Ennyiből aká Majkát, vagy Ganxsta Zolee-t is felkérhették volna a főszerepre, garantálom hogy a történteknél nagyságrenddel nagyobb sikerrel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tündérrózsa
@senkifia68: 15.02-re Most tudok válaszolni neked, ezért bocs:))
Utána kerestem a naptáramban, hogy miről is beszéltem. 2009 július 17.-én voltam a Siklósi Várkertben, a jegyem ára 6200 ft. volt. Akkor láttam a Stohlt, és ebben az időben még nem történt meg az a drogos balaset. A Buci fergeteges rögtönzött beszólásai- poénjai és a Beleznay Endre által alakított Bórenbukk(?) humoros alakja volt az, amin igazán jól szórakoztunk. Az már igaz, hogy a Madách Színház művésze Mészáros Árpád Zsolt leénekelte a színpadról a Stól Bucit, de mi ezzel nem törődtünk, így is jól szórakoztunk.?)) Én a színház bevételéhez nem értek, ez a város gondja, ja amire emlékszem, nem kellett volna ezzel együtt párhuzamosan másik darabot is játszani, mert ekkora érdeklődés valóban nem volt. A Balikó meg nem ezen bukott meg, hanem a színházi direktori választáson, mert nem tudott elszámolni 18 millió forinttal.
Azóta direktor a Rázga Miklós, de megmondhatom, hogy a Pécsi Nemzeti jól működik.
Na puszka neked, én sajna rohanok tovább:))))))
Mobil123
Azért érdekes Tiffán úr is, ha nem politikai ügyet akartak keverni ebből, akkor mi a fennének ütötte bele az orrát. Tán nem fogyott elég bor??? Stohl kiváló színész, de azért arra is kéne gondolni az uraknak, és a "nagy tiszteletű " siklósi tanároknak /akik megjegyzem legtöbbjét nem szeretném, ha mintaképp lenne a gyerekemnek./, hogy a 47000,-Ft-ból nehéz még az előadásra is kiszorítani az árát. Addig amíg nem történt meg a baj, senki nem szólta, szidta meg Stohlt . Most meg kígyót-békát kiabálnak rá.
senkifia68
@QQríkú: Sokan gyanítják, hogy Stohlt Eke Máté szerepében mintegy rehabilitálni szándékozták.
Ez persze feltevés, de egy Jean Valjean szerepből a szinészi felemelkedés is hihetőbb, elfogadhatóbb is talán.

Mobil123
Szerintem te nagyon lemaradtál Stohl Tenkeskapitány ügyében. Az írott és online média is hónapokig forrt az ötlettől. És meg lett az eredménye is! És erről pedig nem azok a siklósi tanárok tehetnek akikre hivatkozol!
Bástya Elvtárs
Hamis a cím! Hamis a tartalom!
Legyünk már tárgyilagosak! A gyerek + a szülő tanév közben is ritkán hallgat a tanárra, nemhogy szünidőben!!!
Mobil123
@senkifia68: Mi van Te is siklósi tanár vagy? De ha újra olvasnád amit írtam, és értelmeznéd, akkor értenéd. De te nem is akarod érteni amit írunk, csak hajtod a magad igazát. Ja és Stohl nem csak idén kapta ezt a szerpet itt, tehát megdölt a rehab teoria.
QQríkú
@senkifia68: Talán, de ebben nem vitatkoznék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.