Gyakran felmerül bennünk ez a kérdés? Vagy már meg sem kérdőjelezzük ezt a dolgot, bízva saját vonzerőnkben? A vonzó emberek esnek szerelembe elsőként? Annak sebessége, hogy milyen gyorsan tudjuk megítélni, vajon az ellenkező nemű személy minket méreget-e, úgy tűnik, annak függvénye, mennyire vagyunk mi magunk férfiasak vagy éppen nőiesek...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Kedves @Dulcinea: és @Zsoel: !
Nem tennétek be egy közös fotót a szinpatizáns propellererező tagok kedvéért?
Olyan helyes bájos-páros-t várok . Légyszí légyszi légyszi. :-))
Dulcinea
@Zsoel: Én??? :))))) Hisz megvan mindkét huncutul mosolygó szemem!:)))))
Dulcinea
@másvirág: Kedves @másvirág: Látod az avatárom?:))) Ha igen, akkor láthatod, hogy milyen kedves és aranyos vagyok!:))) @Zsoel: fotóját is láthatod, hisz a saját képével jelent meg!:))) Tehát kívánságod kedves, teljesítve!:)))
Zsoel
@másvirág: Nagyon messze lakik tőlem, így a látszat ellenére sajnos nem ismerem személyesen, de majd ha sikerül rávennem, hogy mutasson magáról egy portrét, akkor összemontírozom neked a sajátommal a kedvedért. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.