Hivatalossá váltak a TV2 ősszel induló szuperprodukciójában szereplő zsűritagok nevei. A csatorna Aktív című műsorában leplezték le azon magyar hírességeket, akik zenei tehetségükkel kitűnnek társaik közül, és akik majd ítészként köszönnek vissza ősszel a tévéképernyőkön keresztül.

A szeptemberben induló, amúgy külföldről átvett The Voice című tehetségkutató más országokban már hatalmas sikereket aratott. Ezért döntött úgy a TV2, hogy a Megasztárt mellőzve, de csaknem hasonló alapon keresi az ország megmaradt zenei tehetségeit.

Ugyan a zsűritagok között nem egy Christina Aguilera vagy Adam Levine szerepel, a csatorna igyekezett húzóneveket választani az ítészkedéshez. Így a Voice mesterei Somló Tamás, Mező Misi, Malek Andrea és Caramel lettek.

A show lényege, hogy a négy, szakmában jártas zsűritag a színpadnak hátat fordítva hallgatja meg az egyes produkciókat, nem figyelve tehát az előadó küllemére vagy összképére. A The Voice azt igyekszik bebizonyítani, hogy egy kereskedelmi csatornán is elképzelhető az, hogy csak a hang számít, és nem mesterkélt, eladható embereket szeretnének újra a piacra dobni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
tudatlan vagyok. Ki az a Mező MIsi? Komolyan kérdezem, nem cikiből.
zoltangabor
A művészet mindig a fájdalom kifejezése. Talán az egész élet is, minden, amit csinálunk, de különösen a művészek élete - ezért van az, hogy annyit bántják őket. Nemcsak a művészetükben adnak hangot a fájdalomnak, hanem az életükben is, mások meg nem szívesen szembesülnek azzal, hogy az élet csupa kín.
zoltangabor
A zsűritagok pedig szerintem megfelelőek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.