Ellehetetlenítette az egykori dolgozók jövőjét a Neo FM vezetősége. Hétfőn minden kolléga megkapta a kilépőpapírjait, azok azonban egy nem várt meglepetést is tartogattak. Minden lap mindkét oldalán egy külön erre a célra készült bélyegző lenyomata látható, amely felhívja a figyelmét a leendő munkáltató számára, hogy a munkavállaló ellen eljárás van folyamatban. Ilyen pecsét került többek között István Dániel és a Bumeráng korábban alkalmazásban dolgozó stábtagjai papírjaira is. – Ezzel az esélyt is elveszi a dolgozóktól, hogy esetleg máshol újra munkába álljanak. Egyikünk sem kapott hónapok óta fizetést, amit most vissza is tartanak, ki tudja, meddig. A vezetőség még tőlünk kér vagyoni kártérítést azért, amiért nem adtuk át a munkát, ebből pedig nekik súlyos káruk származott, legalábbis ezt állítja az új tulajdonos - nyilatkozta a Neo FM egykori dolgozóinak nevében Berényi Attila.

Forrás: msn.mainap.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Attila ne hagyd magad! Azért őt szeretem hallgatni amikor elvetemült szavakkal mondta be a híreket. Jókat röhögtünk a kollégákkal!!
libero
Vigyázat! Izrael meg ne tudja!

Elemésztem magam, már megint lapátra tesznek néhány tucat önjelölt zsenit...
(Megáll az ész! Legalábbis nem jut ki az adó antennára a sok baromság...).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.