Hétfőn reggel azonnali hatállyal felmondtak a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. alkalmazásában álló dolgozók az elmaradt munkabérek és az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt" - jelentette be a 26 munkavállaló képviseletében Berényi Attila, a rádió volt hírigazgatója.

A budapesti sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a döntéssel és a munkavállalók felháborodásával a Bumeráng műsorvezetői is egyetértenek, ők azonban nem alkalmazotti, hanem szerződéses jogviszonyban állnak a Neo FM tulajdonosaival, de ők is "jogilag megkezdték a helyzet rendezését".

Berényi Attila hozzátette: jelenleg "konzervadást" sugároz a Neo FM, amelyet a felmondott dolgozók kedden estéig készítettek el.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Ezekről sem tudni, hogy valójában kicsodák (tulajdonosok). Egy noname ügyvédi iroda mögött húzódnak meg az állítólagos "amerikai befektetők".
Nagyon izé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Ej de sok itt a maszatolás:
először is a 750m nem büntetés hanem sugárzási díj, amit nem fizettek- kellett volna
A törvénytelen nyerés: lehet az volt, 2009-ben bajnai regnálása idején történt. Maszopos volt a tulajdonosi kör. Úgy nyertek a pályázaton , hogy több sugárzási díjat ígértek fizetni.
Nade , ha egy kereskedelmi rádió csak úgy képes fent maradni hogy állami megrendelésre épít, ott baj van. Az országban több tucat kereskedelmi rádió állami megrendelés nélkül is működik
index.hu/kultur/media/2012/06/06/megszunhet_a_neofm/
kkalman
Mai hír, az új tulajdonos 5, azaz öt kemény magyar forintért vette meg a Neo FM-et. Mennyit is ér egy ilyen rádióstúdiónak a technikai felszerelése? Megint valaki saját zsebre dolgozott.
Ismét csak Kohn bácsit tudom idézni: ügyes!
madlaci
@nahát: Országosan sugárzó kereskedelmi rádió nem sok van, itt a legtöbb a sugárzási dij is. A mai magyar állapotok szerint a legnagyobb hirdetők sajnos a politikához köthető állami cégek. Feltűnő pl., hogy a Szerencsejáték rt nem hirdet a Neoban. Talán nem véletlenül mondták annak idején, hogy a Class fm fideszes, a Neo mszp-a hátterű tulajdonosokkal rendelkezik.
nahát
@madlaci: nem csak mondták ,azok is
@kkalman: 5ft vette, de a770m forintot adósságot is megkapta!. Így is olyan ügyes?
madlaci
@nahát: Szerinted amikor vették, akkor azzal a szándékkal tették, hogy befizetik a tartozást? Valamit mondtak a dolgozók, hogy reklámozni akartak valami saját projektjüket. 5 ft-ért elég olcsó lett volna, aztán jó magyar szokás szerint csődöt jelentenek, és eltünnek, mint az a bizonyos szürke szamár.
atomixer
se a class se a neo fm nm hiányozna ha nem lenne, mert az állandó önfényezés az ment nagyon, ócska zenékkel. nagy kár hogy vidéken, a kisebb városokban és falvakban csak ezek a szenny rádiók jönnek be rendesen, és erre verik a nyálukat h a leghallgatottabb rádió. nem nehéz igy hogy rájuk vannak utalva az emberek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.