Összejöttem egy pasival, aki nagyon tetszik, külsőre, belsőre társam lehetne hosszú távon. Viszont nem egyeznek a politikai nézeteink, és ez megmérgezheti a kapcsolatunkat. Már most – egy hónap után – késhegyre menő vitákat folytatunk, és egyelőre a vita végén az ágyban kötünk ki, de mi lesz 1 év múlva, 5 év múlva? Ráadásul, ha nekem van igazam, nyilvánvalóan nem neki, akkor sem tudom neki megmagyarázni, mert rögtön van egy érve a saját elveit védve, és úgy állítja be az én gondolataimat, mintha teljesen hülye lennék.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Hát sajnos vannak körülmények amik egy kapcsolatot erősen befolyásolnak. Származás, vallás, anyagi helyzet, atradíciók, a jövőről való vélemény, a gyermek vállalás, a korkülönbség, és igen! a politikai nézet is!
Nézz körül az országban mi van most? Politikai megosztottság! Még családon belül is!
Ilyen éles ellentétek soha nem voltak, mint amit az Orbán kormány tett !!!
Ha a kedvesed nem tud most kompromisszumot kötni, később sem fog! Fafejű, önnös érdekek vezetik.:))
varrólány
@Kutyafüle: Az már elég baj, hogy ha a politika bezavar a család életébe. Nyilván mindenki átéli naponta , hogy mi a helyzet.
Most gondold el a párom hazajön a munkából, én meg elkezdeném rázúdítani a napi politikai híreket Orbántól kezdve a többi "hírességig".A halál faxára kívánna. Nyilván nyugodt családi légkörre vágyik. Megbeszéljük a napi történéseket és problémákat., megoldásokat keresünk.
Kutyafüle
@varrólány: Természetesen igazad van, de ti is , meg sok házaspár az évek folyamán alkalmazkodik egymáshoz, megpróbálja tolerálni azt, hogy a párja fáradt, nyugalomra békességre vágyik. Ez nálunk is így működik:))
De itt egy induló kapcsolatról van szó, és már a kezdetekkor nem egyeznek:))
Nem megalkuvást kell alkalmazni, mert az sehova nem vezet, de azt nem lehet, hogy az egyik fél mindíg alárendeli az akaratát a másik akarata alá.
Angelika
Sajnos tényleg képes két ember közé állni a poitika, vagy bármilyen eszme, de minimum megkeseríti az életüket. Én is inkább menekülnék, mert nem hiszem, hogy ha a férfi ennyire rá akarja erőltetni a véleményét, akkor a nő elégedett lehet a kapcsolatban. Persze láttam már olyat is, hogy az egyik feladta az elveit a másikért, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. A világ legalábbis ezt látta.
Általában a nők adják fel az elképzeléseiket a szerelemért.
varrólány
@Kutyafüle: Igen igazad van!!Ebben a kapcsolatban már a politika a legkevesebb nem egyezés.
Mi sem egyformán szavaztunk! És akkor mi van? Hát semmi! .-))
Kutyafüle
@varrólány: Annyi minden más van amiben közös nevezőre kell jutni! Persze nem azt jelenti, hogy egyet is értünk, de a cél a fontosabb:))
Persze tudjuk, hogy a másik mit gondol, de ...( hagyom, hadd főjön a levében, majdcsak megpuhul:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.