Bécs - Ausztriában, egy Fertő tó közeli wellness-szállodában töltötte akkumulátorait Orbán Viktor miniszterelnök – árulta el lapunknak egy neve elhallgatását kérő helybeli.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Arra gondolsz, hogy a nyaralás címszó alatt az új osztrák-magyar monarchia első alapköveit szándékozta lerakni?
silber13
@Dulcinea: Nem teljesen...!! Inkább a grazi megkülönböztetetten szíves vendéglátásra, ami a visszajáró - mondhatni törzsvendégeknek - jár.
Dulcinea
@silber13: Húú, akkor beszélni kéne gyorsan az ott dolgozókkal, hogy rendeljék vissza utókezelésre, és többé ki se engedjék onnan, ha élvezze élete végéig a szíves vendéglátást!
másvirág
Mi ez az irigység kérem szépen? Kanári szigetekre még neki se futotta családostól! :-))
sport50
na ezért nem nő a fogyasztás,mert kiviszi külföldre a pénzét!meg a többi megélhetési politikus is akik pedig jól jártak a 16%-al!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.