A Crystal együttes egykori frontembere önkritikus magával szemben. Kasza Tibi nem titkolja, korántsem elégedett idomaival és kinézetével, bár a rajongó lányok hada sokszor feledteti vele a nyomasztó érzést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
+ logopédusra és fogorvosra...
Ééérdekes, amikor énekel nem pösze:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@yazo64: Szerintem azt utólag javítják !
Dr plágium
Sajnos észt nem tudnak beültetni, pedig ennek is nagyon kéne!
DogAdventures
K(F)asza Tibi a fejedből kellene kivenni,mert úgy tűnik ott csak izom van,és be lehetne ültetni.
silber13
@szaboria1: Eltaláltad! A " Rolling Stones", avagy a Gördülő kövek magyar megfelelőjeként az általad megfogalmazott név: " Rolling Drug's"
Levendula
"Kasza Tibi pánikbeteg
Tibivel előfordult már az is, hogy az autópályán vagy a színpadon lett rosszul. Volt olyan időszak, hogy gyógyszeres fiolája nélkül a lábát sem tette ki az utcára. Ma már jobban van és beszélni is tud problémáiról.

A zenész tudja, hogy a betegséget jórészt magának, túlhajszoltságának és maximalizmusának köszönheti. Gyógyulása érdekében változtatott életmódján, és reméli hogy a pánikbetegségnek hamarosan végleg búcsút mondhat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.