Az utolsó lehetőséget is elszalasztotta a Veronikával való megegyezésre VV Cristofel, aki szerdán nem jelent meg a VIII. kerületi rendőrkapitányságon az iratismertetésen.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@orogordog: Pedig azt is qrva nehéz volt elfelejteni ! Hetekig csak az járt a fejemben :):)
orogordog
Ezt a barmot a média teszi naggyá. Attilát már el is felejtették pedig Ő nyerte a játékot.
darwin
@orogordog: Pedig azt is qrva nehéz volt elfelejteni ! Hetekig csak az járt a fejemben :):)
DogAdventures
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba.:))
flitteröcsi
Ez egy ostoba idióta, nem tudom, hogy miért sztárolják. Ez az állat egy csomó pénzt keres azzal, hogy agyroggyant bunkó, más meg munkával tizedét sem keresi.
ideals2012
Itt az eleven példa, hogy munka nélkül nagy pofával és kevés ésszel mennyi lóvét lehet keresni! - egyébként meg a marha, miután videón elismerte a verést, amit a rendőrség bizonyítéknak vesz és nyilván a bíró is, remélhetőleg dutyiba ül legalább 4 évre (mennyi is alapjáraton???), és ott aztán megtanulja a magyarok istenét, mert hamar köcsögöt csinálnak belőle! - "Szerintem nem kaptam semmiféle értesítést az iratismertetésről, de amúgy sem mentem volna el, nem szoktam ezen részt venni." - na, ez is jó kis ügyvéd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.