A siófoki rendőrök felkutatták annak a 63 éves elhunyt asszony hozzátartozóit, akinek urnáját múlt szombaton találta meg egy fürdőző a Balatonban. A rokonok roppant zavartan reagáltak a hírre – tudta meg a Bors.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Bugyuta emberek lehetnek akik urnástól dobják a vízbe! Ki kellett volna önteni és az csak hamu.
De így szerintem is kegyeletsértés és büntessék is meg őket!
Feraj49
Indokolatlan magas temetési,és urna elhelyezési költségek miatt teszik ezt az emberek.23 évvel ezelőtt szinte alig volt urnás "temetés",mely tisztességes búcsúztatásból ne állt volna.Egy koporsós temetés 4-5 százezer forint/egy kisebb vagyon,főként akiknek a jövedelme havi 22-24 ezer forint /Ezért is választják sokan a hamvasztást,ami "csak" 70-90 ezer forint körüli összeg.Szállítás költsége ezt is befolyásolhatja,mint tudjuk az üzemanyag árak a csillagos ég felé közelítenek .
Nagyfokú tájékozatlanságra vall,ha valaki urnástól dobja hozzátartozója porait.
Csizmás Kond
Ez a mai civilizáció.Aki ilyent csinál az akár a ganédombon is eláshatja, mert neki csak ennyit ér.
foglaltnick
Kettő lyukat kell az urnára fúrni, egyet alul, mást felül, 100 méterre bevinni - soha nem találják meg. Ja, és nem árt a pontos címedet, nevedet stb. levakarni róla, hátha régészek kezére jut

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.