Egy éve járunk, és nagyon szeretjük egymást. Történt viszont valami, amit nem tudom, hogy elmondjak-e neki, vagy sem, mert attól félek, hogy ha megtudja, akkor elhagy, de legalábbis megváltozik a viszonyunk. Nem vagyunk már gyerekek, én 30 éves vagyok, a barátom 32. Más a habitusunk, más az érdeklődési körünk, de az értékrendünk, az ízlésünk, és a jövőről alkotott elképzelésünk hasonló. Persze az elmúlt egy évben mi is veszekedtünk, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Csakhogy két hónapja, egy vitánk után úgy döntött, hogy most egy darabig lassítsunk, mert nem tudja, hogy mit akar. Ezt én sértőnek találtam, a szünetet, vagy lassítást egy kapcsolatban hülyeségnek tartom. Nem is találkoztunk már két hete, nem is telefonáltunk egymásnak, amikor a barátnőm elhívott bulizni. Elmentem. Tudni kell rólam, hogy ha egy kicsit iszom, virágos jókedvem kerekedik, és nincs az a pasi, akit ne tudnék levenni a lábáról.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@varrólány: Sajnos teljesen jól látod az aggasztó helyzetet.
libabor
Én nem tudom ennyire elítélni. Úgy veszem ki, hogy egyszer mérgében kirúgott a hámból, de idejében megállt. Aztán a pasi sem maradt magára, ahogy olvasom, mert a barátnő teljesített. :D Mással is előfordult már ilyen, csak a többség nem józanodik ki időben.
gyurmi
A versenyző szépen le lett dörrentve. A manust marhára érdekelhette, hogy van-e barátja vagy nincs. Egyszerűen torkos a menyecske, nem kell ezt színezni. Mezei retek...
flitteröcsi
Ez nem megcsalás. Viszont én se hinném el a csajomnak a sztorit, úgyhogy inkább ne mondd el!
honeykiss
Ne szólj szám nem fáj fejem...hihetetlennek tünne a történeted a barátod számára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.