Amikor Zámbó Krisztián az X-Faktor válogatóján kilépett a mentorok elé, és bemutatkozott, egyik ítész sem viselkedett úgy, mintha ismerné valahonnan a tragikusan elhunyt Zámbó Jimmy (†42) elsőszülött fiát.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Mindenki ismeri én csipem: játszák a mentorok a hülyét!Keresztes viselkedése nem a korához illik szánalmas,Egyébként szeretem az X-et.Hajrá Krisztián!
vukkocska
Geszti lepődött meg, Malek nem szólt semmit. Egyébként ebben a világban szinte mindenki ismeri egymást. Látni, hogy hasonlít az apjára, de azért nem annyira ronda. :) Egyszer már hallottam énekelni valamelyik Lajcsi műsorban, igazán sokat fejlődött, meglepett a hangja.
genessiss
@barbarfiver: na, van már a megkeseredett , semmiresemvitte irigy, frusztrált magyaroknak himnusza??? ojjé ...apám, büszkén énekelheted otthon:) Elvégre te is közéjük tartozol!! Ja és persze a nagyszerű zenekarod nem a népszerűségre hajt a többi hátán kapaszkodva mi? szánalmas aljanép!
sza
@barbarfiver: Meghallgattam , nekem kicsit durva... A refrén: István gyere be, lógjon a beletek! Milyen Istvánra gondoltak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.