Információink szerint 300-350 milliárdos spórolást vár az IMF a kormány által kért 15 milliárd eurós kölcsönért cserébe. A megoldás az állami szektorban dolgozók bércsökkentése lenne.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
Nem mehetek sztrájkolni,mint az orvosok,rendőrök,pedagógusok,közalkalmazottak...mert magán cégnél dolgozom.Ezek meg csak nyúzzák az államot,a mi megtermelt javainkból.
Magyarországon munkásosztályról még az 1980-as évek előtt halottam,hogy létezik.
Ma a munkást nem látják,csak a mögötte megtermelt értéket.Rohadékok.
Darthon1
@DogAdventures: a rendőrök , tűzoltók, vámosok nem sztrájkolhatnak. Ezt törvény tiltja meg nekik. Ők a leszereléssel tiltakoznak, ahogy az orvosok az ország elhagyásával. Egyébként pedig a sztrájk nem jó semmire. Megmondta az előző Nagy Vezír, hogy majd megunják és hazamennek.
DogAdventures
@Darthon1: Akiket felsoroltam,a saját szememmel láttam Őket sztrájkolni.
Darthon1
@DogAdventures: Az amit láttál, az demonstráció és az érintettek szabad idejében történt. A sztrájk a munkabeszüntetés, nyomásgyakorlás céljából. Ezt a vasutasoknál láthattad, de ott is fasza tört az egésznek, mivel a kötelező közszolgáltatás előírásával az emberek tulajdonképpen észre sem veszik. Az utolsó ami eredményt is hozott az a taxisblokád volt ebben az országban.
drficsor
Okéoké spórolunk 300 milliárdot, ez az idióta Vajda meg elkölti futball stadionra ???
Akkor mi van???
sóher
@batukán: 220-? nem röhely? eltüntek a kérdések az oldalról úgy mint tegnap,már ide is elér a keze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.