Időutazáson vett részt a Schobert–Rubint házaspár, amely a tizedik házassági évfordulóját ünnepelte. Réka ragaszkodott ahhoz, hogy visszatérjenek az első közös vacsora helyszínére, ahol egy retromobillal lepte meg férjét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ezek ketten, miért nem tudnak csendben örülni egymásnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Norbi jobban örült volna egy húsz éves "Retró" csajnak . :-))
Fater59
@másvirág: ...oszt mit csinálna vele ???::)))
Rézangyal
@Fater59: Beteszi a vitrinbe, oszt nézegeti. :)
Kutyafüle
@Zsoel: Nem az volt a szándékom, hogy leszóljam. Éppen a nagy rakodótér, és a teherbírása miatt volt jó kocsi. Poénkodtam a dinnyével:))
Zsoel
@Kutyafüle: Nekünk volt: 1974-es vaníliapuding-sárga VAZ-2101-es. 1980 óta volt először nagypapám, majd apukám tulajdonában, 6,5 évvel ezelőttig volt meg. Jó kis járgány volt, szó se róla, én nagyon szerettem, a családunkon belül megtett 120 ezer km alatt nem sokszor hagyott minket cserben. Sajnos az olajszivattyút hajtó fogaskerék agyában lévő recézés kikopása - típushiba - miatt elment a kenés, így hajtórúdcsapágyassá vált, és apukám részint ez, részint a karosszéria erőteljes rothadása, részint pedig az autótulajdonosokat érintő, egyre súlyosabbá váló terhek miatt úgy döntött, hogy nem éri meg pénzt költeni rá, és amúgy is sok a két autó egy családban, így aztán a leadás mellett döntöttünk. Megsirattam, amikor a bontóba húzattuk.

Egyébként nemcsak a Zsiguli, de az autóból áruló, dudáló, rugós mérleggel és lékelőkéssel felszerelt "Dinnyéééééééééééééééét!"-dinnyés intézménye is gyakorlatilag megszűnt az utóbbi években. Én 10 éve nem láttam egyet sem a falunkban, pedig azelőtt minden nyáron hozzátartozott a forró napok falusi idilljéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.