Két férfit szeretek már lassan egy éve. Az egyik a férjem, a másik a szeretőm. Nehéz összeegyeztetni, gondolhatnád, de nekem sikerül, mert tulajdonképpen két városban dolgozom, így nincs esély rá, hogy találkoznak. A két város ráadásul két különböző országban is van, (egy angol cégnek dolgozom, kéthetente 3-4 napot Londonban töltök) szóval jól tudom koordinálni az életemet. Egyetlen apróságot kell kivédenem, hogy a barátom ne akarjon meglátogatni itthon, de azt mondtam neki, hogy a beteg nagymamámmal lakom. Persze ez örökké nem lehet kifogás, de eddig még sikerült úgy húznom a témát, hogy ne gyakran jusson eszébe, hogy eljön Magyarországra. Szóval még ebben is hazudtam. Biztosan csodálkozol, hogy hogyan lehet két embert szeretni egyszerre. (nincs vége, olvass tovább!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Aztán meg csodálkozol mikor két szék közül a földre esel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Kutyafüle: Megkérte a kezét, gondolod hogy viccből?
Kutyafüle
@Dr plágium: :))))) Ez jó!! Elrejtett! De megtalálta, és ebből lett a baj:))
Kutyafüle
@Dr plágium: Hát ez az! Most akkor másszon ki ebből a helyzetből! De szinte biztos vagyok benne, hogy ebből újabb hazugságok árán tud csak.
honeykiss
Hát jó nagy s...ged lehet,hogy egyszerre tudtál megülni két lovat eddig...de a szólás-mondás mégis csak igaz, hogy nem lehet...:)
varrólány
Pszichológus szerint is lehet 2 férfit szeretni ha nem is egyformán. De viszonyt folytatni azért az elég zűrös az állandó hazugságokkal.
QQríkú
Miért ne szerethetne egyszerre?
Egyik alul kezeli a másik felül, ahogy a filmeken szokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.