Két férfit szeretek már lassan egy éve. Az egyik a férjem, a másik a szeretőm. Nehéz összeegyeztetni, gondolhatnád, de nekem sikerül, mert tulajdonképpen két városban dolgozom, így nincs esély rá, hogy találkoznak. A két város ráadásul két különböző országban is van, (egy angol cégnek dolgozom, kéthetente 3-4 napot Londonban töltök) szóval jól tudom koordinálni az életemet. Egyetlen apróságot kell kivédenem, hogy a barátom ne akarjon meglátogatni itthon, de azt mondtam neki, hogy a beteg nagymamámmal lakom. Persze ez örökké nem lehet kifogás, de eddig még sikerült úgy húznom a témát, hogy ne gyakran jusson eszébe, hogy eljön Magyarországra. Szóval még ebben is hazudtam. Biztosan csodálkozol, hogy hogyan lehet két embert szeretni egyszerre. (nincs vége, olvass tovább!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Aztán meg csodálkozol mikor két szék közül a földre esel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Aztán meg csodálkozol mikor két szék közül a földre esel!
flitteröcsi
Velem csinálna iyet egy nő, biztos nem akarnám elvenni.
Kutyafüle
Mind két férfinek hazudtál egy éven keresztül? Csoda, hogy nem bonyolodtál bele.:))
Dulcinea
@Kutyafüle: Megérdemelni, hogy kiderüljön a dolog, és kirúgja mindkettő!
De ha van esze,, és szeretné menteni a menthetőt, akkor angolt hagyja el...
Dr plágium
Micsoda álnok dög vagy! Remélem visszakapod mindazt a sorstól amit most te adsz annak a 2 férfinak.
Egyébként a hazug embert könnyebb utolérni mint a sánta kutyát! Meglátod hamarosan lebuksz. Aztán ne csodálkozz ha azt mondják rád, hogy egy ócska ribanc vagy.
Mami48
Szerintem nem lehet egyformán szeretni két férfit, vagy nőt. Azt viszont el tudom képzelni, hogy jól jön egy stabil hapsi, amikor a kiküldetésben üres az ágy. Én sosem tenném, de ez azért nem olyan ritka eset, mégpedig azért nem, mert nagyon sok férfi tart szeretőt, és nagyon sok nő is, amióta világ a világ.
Kutyafüle
@Dulcinea: Ha a férjével jó házasságban élnek, akkor mi szüksége van a kiruccanásos kalandokra? Az ilyen kiküldetéseket nem erre találták ki. Én boldog lennék, ha az ilyen kiküldetéseken végignézhetném az összes múzeumot, meg minden látnivalót:)) Fotózgatnék:))
Dulcinea
@Kutyafüle: Amint olvashatjuk így érezte jól magát! Na majd a következményeket is viselje...
Dr plágium
@Kutyafüle: Ez a ribi az elrejtett "műkincseket" fedezte fel :-))
Kutyafüle
@Mami48: Ez a verzió is gyakori, Annak az angolnak megmondhatta volna, hogy van férje, és nem kellett volna hazudnia annak is. Lehet, hogy az az ember meg komolyan gondolta a kapcsolatot. Persze a férjének úgysem vallana be semmit, de így kétfelé hazudni, ez elég gázos.
Dr plágium
@Kutyafüle: Megkérte a kezét, gondolod hogy viccből?
Kutyafüle
@Dr plágium: :))))) Ez jó!! Elrejtett! De megtalálta, és ebből lett a baj:))
Kutyafüle
@Dr plágium: Hát ez az! Most akkor másszon ki ebből a helyzetből! De szinte biztos vagyok benne, hogy ebből újabb hazugságok árán tud csak.
honeykiss
Hát jó nagy s...ged lehet,hogy egyszerre tudtál megülni két lovat eddig...de a szólás-mondás mégis csak igaz, hogy nem lehet...:)
varrólány
Pszichológus szerint is lehet 2 férfit szeretni ha nem is egyformán. De viszonyt folytatni azért az elég zűrös az állandó hazugságokkal.
QQríkú
Miért ne szerethetne egyszerre?
Egyik alul kezeli a másik felül, ahogy a filmeken szokás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.