Drágább, mint az életed! – ez a címe a Die Hard nagyrészt Magyarországon forgatott legújabb részének. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy van egy magyar színész, aki túl drágának bizonyult a produkció számára.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szegény ember, kevesli a napi hatvanezret bohóckodásért, amikor más egy hónap alatt keres ennyit, MUNKÁVAL. Ilyen mentalitással nem csoda, ha árulni kénytelen a birtokát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Hmmmm. Napi 60ezer...Valószínűleg megengedhette magának, hogy visszautasítsa.
Biztos jól keres a színházban...
silber13
Elolvastam a cikket és egy felfuvalkodott öntelt hólyag jelenik meg előttem.
szaboria1
@soljanka: Ráadásul van amikor csak 10 percig tart a jelenet felvétel ha sikerül. Ja és kaját is kapnak nem is akár milyet.
szaboria1
@silber13: Sajnos igazad van. Van egypár ismerősünk a színész világból aki nem ilyen felfuvalkodott.
Levendula
Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka?
Zsoel
Szegény ember, kevesli a napi hatvanezret bohóckodásért, amikor más egy hónap alatt keres ennyit, MUNKÁVAL. Ilyen mentalitással nem csoda, ha árulni kénytelen a birtokát.
Zsoel
@Horizont: Ez a pacák valami pénzes olasz nőt vett feleségül, nem? Nyilván az ő öröksége miatt engedheti meg magának, hogy visszautasítson olyan pénzt, amelyre 10 magyar színészből 11 ugrana.
QQCSI
Na, pont az ilyen esetek miatt szoktam megvédeni az országgyűlési képviselőket:
azok, akik valóban csak annyi a jövedelmet kapnak, amennyi azért jár,
hogy bejárjanak a parlamenti ülésekre és,
(esetleg havonta egyszer-kétszer fogadóórát tartsanak,
netalán válaszoljanak a választóik megkeresésére,
intézzék ügyes bajos dolgaikat...,
szóval azt teszik, amit megígértek,
és amire felesküdtek,
...beszélek már megint hülyeségeket...
szóval azért az ő napidíjuk nem ennyi.

Nem a mezei képviselők viszik itt a nagy lóvét,
bár a 2/3-os bólogatójánosoktól még a minimálbért is sajnálom!

Igaz, hogy Bruce Willis sem ajánl fel egy Oszter Sándor-kaliberű
"Magyarországon világhírű" színésznek majdnem 60 ezret naponta.
ahányszor csak erre jár...
gergely
Ha neki nem érte meg,hát nem érte meg,ennyi.
Nekem is szólhattak volna,mert én vállalnám ennyiért.:))
Bástya Elvtárs
Úriember! Ő legalább tudja, mennyit ér meg magának!
Dr plágium
@Horizont: Az utolsó mondatodról Gobbi Hilda, Avar István, Sinkovits Imre jut eszembe ...
QQCSI
@Dr plágium: A mai színművészek eladják magukat egy tál lencséért,
de valljuk meg, a régiek meg hakniztak.
Akik nem szorultak rá a haknira, azok pont az akkori kiemelt színészek voltak.
honeykiss
Ruzsa Sándor a jóléttől már azt sem tudja, hogy hova dobja az agyát ...tíz centivel jár a föld felett...bármekkora szinész volt mindig is egy beképzelt öntelt mókus volt.
QQCSI
@Dr plágium: @QQCSI: ...Mondjuk az a tál lencse nem havi nettó 44-50-60ezer forint...
masterboy
60 ezer forint kevesebb mint 300 dollar,ez valoban gyenge gazsi egy ilyen produkciohoz kepest,plane hogy nem is statiszta szerepe lett volna...szerintem jo szinesz,egyaltalan nem nyilatkozott nagykepuen...lehet magatokba kene nezni!
Igazi Trebics
Te Söndör!
Tudod mi lett volna a Te jogos gázsid? Havi 47000 Ft + kecske! Akkor pont értékeden kezelnének!
Január
@Horizont: Nem bizony, Donatella Failoni édesapja világhírű karmester volt Sergio Failoni, aki egykor az Operaházunk zeneigazgatója is volt.
masterboy
@Horizont: A fajdalom dol beloled,plane ha penzrol esik szo...senki nem mondta neked,hogy szopjal magyarorszagon havi 120-ert...lehet tovabballni,keress olyan orszagot amelyik befogad,amelyik nyelvet beszeled es a kepesitesednek megfeleloen kapsz is munkat...a magyarsagodat megorizheted mas orszagban is nem kell otthon varni a csodat...az is elkepzelheto,hogy Te is megkapod a napi 300 dollart...vegul is okos,intelligens,nagyon ugyes gyerek vagy,aki mindig tudja a tutit...
Helyettem ne szegyelld magad,koszi...szegyelld inkabb magad,mert sirsz mint egy kisgyerek,mert masnak tobb van,masnak tobb jut.Mindenki a sajat szerencsejenek a kovacsa!Oszternek se a legyek hordtak ossze...
masterboy
@Horizont: Azert kene tovabballnod, mert csodak nincsenek...otthon honaprol honapra rosszabb a helyzet...nem en mondom,a szakertok...egyebkent gondoltam hogy ezzel a bullshittel fogsz jonni,hogy mekkora nagymagyar vagy.Te meg ott tartasz,hogy a magyar himnusz a legszebb,a magyar nyelv szinten,aztan termeszetesen a magyar lanyok a legszebbek,meg a magyarok a legokosabbak,meg a magyar kaja a legfinomabb...hat tavolrol sem.
Vegul is hozzad kepest Oszter Sandor is egy senki...hehehe...te vagy a legokosabb : )
libabor
Mindig nagyképűnek tartottam, nem változott a véleményem.
masterboy
@Horizont: Nem akartalak megbantani,bocs...en is szeretnek otthon elni,de 10 ev vallalkozoi multtal ra kellett jonnom hogy ez csak akkor megy,ha van valami politikus ismeros...nem volt...ezert mentem..."fenykoromban" hatvannegy emberem volt,becszo mindenki be volt jelentve! : )
Nekem a penz a szukseges rossz,valoban hajtom,lehet hogy ki is dolok,de igazabol nem szamithatok senkire,csak magamra...ezert is bocs! : )
Sajnos azok akik elszartak az orszagot,holnap is ugy fognak elni mint Marci hevesen,de tartok tole,hogy erinthetetlenek...Orbanek azt mondjak,Gyurcsany tehet mindenrol...szerinte meg Orban tehet minden rosszrol...szakertok meg azt mondjak,mar a Kadar korszakban elkezdodott az orszag eladosodasa...szoval azt hiszem,soha nem lesz meg konkretan,hogy ki is az igazi felelos.
Oszter Sandor valoban nem egy Bruce Willis kategoria,de asszem adhattak volna neki kicsit tobb penzt is abbol a nagyon sok millio dollaros koltsegvetesbol...persze csak szerintem!
Legyen szep napod! : )
masterboy
@Horizont: USA-Florida-Clearwater...Szep hely,meg jo is,a legjobb a tel,ugyanis akkor nincs para,es javareszt napkozben is szep napos az ido,atlag 16-20 celsius fokkal...a tavalyi telen 3 olyan ejszaka volt,amikor futeni kellett. : )Azt meg ki lehet birni... : )
A vicc az hogy lehet at kell koltozzek Alaszkaba,mert talan jobb a penz,de ez meg majd kiderul...Az orok napsutesbol az orok sotetbe+hideg...mar most borsozik a hatam... : )
masterboy
@Horizont: Oke,koszonom...lehet hogy megfogadom a tanacsod es maradok a biztos napsutesben...Kevesen tudjak,hogy Alaszka Sziberia szomszedsagaban van,amivel a koznyelv szerint buntetni szoktak...en meg mennek magamtol...hehehe...hideg meg sotet...hujujj : )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.