Drágább, mint az életed! – ez a címe a Die Hard nagyrészt Magyarországon forgatott legújabb részének. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy van egy magyar színész, aki túl drágának bizonyult a produkció számára.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szegény ember, kevesli a napi hatvanezret bohóckodásért, amikor más egy hónap alatt keres ennyit, MUNKÁVAL. Ilyen mentalitással nem csoda, ha árulni kénytelen a birtokát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
masterboy
@Horizont: Azert kene tovabballnod, mert csodak nincsenek...otthon honaprol honapra rosszabb a helyzet...nem en mondom,a szakertok...egyebkent gondoltam hogy ezzel a bullshittel fogsz jonni,hogy mekkora nagymagyar vagy.Te meg ott tartasz,hogy a magyar himnusz a legszebb,a magyar nyelv szinten,aztan termeszetesen a magyar lanyok a legszebbek,meg a magyarok a legokosabbak,meg a magyar kaja a legfinomabb...hat tavolrol sem.
Vegul is hozzad kepest Oszter Sandor is egy senki...hehehe...te vagy a legokosabb : )
libabor
Mindig nagyképűnek tartottam, nem változott a véleményem.
masterboy
@Horizont: Nem akartalak megbantani,bocs...en is szeretnek otthon elni,de 10 ev vallalkozoi multtal ra kellett jonnom hogy ez csak akkor megy,ha van valami politikus ismeros...nem volt...ezert mentem..."fenykoromban" hatvannegy emberem volt,becszo mindenki be volt jelentve! : )
Nekem a penz a szukseges rossz,valoban hajtom,lehet hogy ki is dolok,de igazabol nem szamithatok senkire,csak magamra...ezert is bocs! : )
Sajnos azok akik elszartak az orszagot,holnap is ugy fognak elni mint Marci hevesen,de tartok tole,hogy erinthetetlenek...Orbanek azt mondjak,Gyurcsany tehet mindenrol...szerinte meg Orban tehet minden rosszrol...szakertok meg azt mondjak,mar a Kadar korszakban elkezdodott az orszag eladosodasa...szoval azt hiszem,soha nem lesz meg konkretan,hogy ki is az igazi felelos.
Oszter Sandor valoban nem egy Bruce Willis kategoria,de asszem adhattak volna neki kicsit tobb penzt is abbol a nagyon sok millio dollaros koltsegvetesbol...persze csak szerintem!
Legyen szep napod! : )
masterboy
@Horizont: USA-Florida-Clearwater...Szep hely,meg jo is,a legjobb a tel,ugyanis akkor nincs para,es javareszt napkozben is szep napos az ido,atlag 16-20 celsius fokkal...a tavalyi telen 3 olyan ejszaka volt,amikor futeni kellett. : )Azt meg ki lehet birni... : )
A vicc az hogy lehet at kell koltozzek Alaszkaba,mert talan jobb a penz,de ez meg majd kiderul...Az orok napsutesbol az orok sotetbe+hideg...mar most borsozik a hatam... : )
masterboy
@Horizont: Oke,koszonom...lehet hogy megfogadom a tanacsod es maradok a biztos napsutesben...Kevesen tudjak,hogy Alaszka Sziberia szomszedsagaban van,amivel a koznyelv szerint buntetni szoktak...en meg mennek magamtol...hehehe...hideg meg sotet...hujujj : )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.