Budapest — Egyre nehezebb súlycsoportba kerülnek a hazai politikusok, ám ezúttal nem az eszük, hanem a testsúlyuk miatt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Mobil123: Hamár homár, legyen kövér:))
ila51
ez azért van , mert sokat ülnek a babérjaikon :(
gergely
Mi meg egyre jobban soványodunk,úgyhogy az átlagunk jó.
Sajnos csak az átlagunk.
entero
@kerék: Legutóbb jó nagy felháborodást váltott ki egy hozzászólás ami azt ecsetelte hogy ha nincs pénz akkor mitől túlsúlyos a magyarok többsége? Jöttek rá a reagálások hogy éppen azért mert csak kenyérre meg zsírra futja, ami hizlal. Érdekes, hogy ha a politikusokról van szó akkor mindjárt azért mert sok a pénzük. Nos, éppen az egészséges életmód, ami sokba kerül, az nem hizlal, és azért némi szerepe a genetikának is van.
kkalman
A plusz kilók biztos a havi 47000-ből ugrott rájuk.
entero
@Horizont: Világ életemben egészségesen táplálkoztam, a mai napig sportolok, és nincs sem sörhasam, sem semmilyen. Ha a genetika nem szól közbe, és az anyagi feltételek is adottak, lehet minőségi táplálkozást folytatni, már ha van rá igénye az illetőnek és az élet értelmét nem a mindennap zsíros pörköltekben, tíz üveg sörben, szénhidrátok tömkelegében látja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.