Szeretem a vőlegényemet, úgy érzem, hogy benne megtaláltam mindazt, amit egy férfiban kerestem. Kedves, családcentrikus ember, az elmúlt két évben egy hangos szó nem volt köztünk, a vitáinkat is kulturáltan rendeztük. Képes a kompromisszumra, és tudom, hogy ő is nagyon szeret engem. Van viszont egy titkom, amit eddig még nem mondtam el neki, amikor a téma szóba került, akkor sem, mert tudom, hogy azt, amit tettem, elítéli.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Óva intelek a titkod kinyilvánításától, főleg a leendő férjednek, maradjon ez orvosi titok.
A hazugság onnan, számít amikor felesége leszel, ha leszel, ez is még bizonytalan. Ezt a cselekedeted saját magad tetted, csak rád tartozik. Senkinek ne szolgáltasd ki magad, mert nem tudható előre, ki mire használja fel titkodat, jó, indulatból biztos nem, rosszindulatnak meg ne adj esélyt, ez a te terhed, tanuld meg elviselni.
Eperke
Nem tudom, hogy a nők miért érzik azt, hogy a férjüknek, vagy a leendő férjüknek minden titkukat el kell mondani? Ráadásul nem is tudod, hogyan reagál erre? Mi van, ha elkezd a részletek iránt érdeklődni? Biztos, hogy mindent aprólékosan tudatni akarsz vele?
Viszont akkor neki is el kell mondania, ő hány éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, és hány éves nő vette el? Ő volt 16, a nő pedig 35-39? Tényleg akarod tudni a részleteket?
Az abortusz megvoltát csak a nőgyógyásszal kell megbeszélni. Ha annak maradandó okozata lenne, már tudnál róla:
Nem fogsz egész életedben hazugságban élni, de hidd el, amit nem tud a férjed, az nem is fog fájni neki. Ő a születendő gyerekei anyját látja benned, ő tisztának akar látni.
Ez egy nagy csapda
honeykiss
Ami volt volt, akkor még nem ismerted,mindenkinek vannak titkai amit nem oszt meg senkivel és ez így jó...semmi biztositékod nincs arra,hogy házasságotok után nem él vissza ezzel vagy az első vitánál nem e vágja a fejedhez, főleg ahogy írod milyen elveket vall az abortusszal szemben...de ha elmondod kiderülhet,hogy így is elfogad és szeret, vagy hű marad az elveihez és vége...a véleményem akkor is az maradjon a te titkod!
libabor
Szerintem meg mondd el. Ha neki annyira fontos ez a téma, akkor szívás, ha később derül ki. Ráadásul, ahogy írod, neked is lelkiismereti problémát okoz, ha nem beszélsz róla.
Disznópofa
NE MONDD EL!!! Nem tudom miért kellene ezt elmondanod, ez már tényleg a privát szféra, a sajátod, egyedül Neked van jogod úgy vélekedni, ahogyan Te akarsz erről az esetről. Amikor bajban voltál sem osztottad meg senkivel, most sem kell... Esetleg ha lesz a közös életetekben olyan, amit megbántál, azt igen, elmondhatod, amennyiben úgy döntesz.
flitteröcsi
Nagyon egyszerűen mondjátok ki, hogy mondja el vagy ne mondja el. Azért ez nem olyan egyszerű. Egy abortusz egy nő életében nem egy kis vacak momentum, hanem nagyon is fontos, és kemény döntés. Megváltoztatja az életét, és én például baromira szeretném tudni, hogy volt-e a nejemnek, vagy a feleségjelöltemnek abortusza. Megjegyzem, ilyen horderejű múltbéli döntést én is elmesélnék neki. Nem minden nőmet, nem minden szexet, de egy ilyen döntést igen. Mert befolyásolhatja a további életünket, a gyerekvállalást, vagy az attól való félelmet, pszichés problémák oka lehet. Tudom, ez most olyan okoskodó pasiduma, de én igenis tudni akarnám. Ha szeretem , akkor egy múltbéli abortusz, vagy bármilyen múltbéli botlás ezen nem változtathat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.