Régóta vagyunk házasok, és az idő is eljárt egy kicsit felettünk. A férjem 62 éves, én ötvennyolc éves vagyok. Tudom, hogy már nem vagyok mai csirke, de én még szeretnék időnként szeretkezni a férjemmel, ő viszont elutasít. Már öt éve elkezdődött a folyamat, egyre kevesebbet voltunk együtt, aztán két éve teljesen megszűnt a szex. Nem vagyunk ronda, öreg, ráncos emberek, teljesen jókarban lévő idősődő párként jellemezném magunkat, de a férjemmel bármit tehetek, ő nem akarja a testi kapcsolatot. Nincs merevedési problémája, egyszerűen csak én nem kellek neki. (olvass tovább, nincs vége!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@Dulcinea: Ha még nem esett le a létráról és nem törtek el az ujjai, valamint nem harapta el a nyelvét, van remény:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mami48
@jancsipapa: Azért nem egészen ugyanaz, mint ország.világ előtt felvállani a magánéleti gondokat. Szerintem meg teljesen rendben van, hogy inkább itt, vagy akárhol név nélkül kér tanácsot, ötletet, hátha kap valami használhatót, mintha a szomszédasszonyokat traktálja a szexuális problémáival. Így legalább senki sem tudja, hogy kicsoda, és nem alázza porig a férjét.
Január
@Mami48: Igen, olyan nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.
Lehet, hogy csak nincsenek azonos hullámhosszon, s talán nem is voltak sosem csak még nem lehetett észrevenni korábban.
Január
@Horizont: Attól még lehetnek együtt, mert az nem derül ki a cikkből, hogy régebben milyen volt a gyakoriság. Csak az , hogy most zéró.
Január
@Január: Persze az , hogy most ilyen a kapcsolat, azért tenni kellett mind a két félnek.
Egy kapcsolatot folyamatosan ápolni kell. Lehet, hogy éppen a feleség volt az, aki elutasította a férjet.
Január
@Horizont: Amit itt irogatunk az mind csak feltételezés/találgatás lehet mivel ezekről a dolgokról nem beszél szívesen senki, mi meg nem tartottunk gyertyát. Én legalább is nem ismerem a házaspárt.
batukán
@Eperke: Ejnye-bejnye Eperke! Micsoda fertőre buzdítod az embert?:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.