Régóta vagyunk házasok, és az idő is eljárt egy kicsit felettünk. A férjem 62 éves, én ötvennyolc éves vagyok. Tudom, hogy már nem vagyok mai csirke, de én még szeretnék időnként szeretkezni a férjemmel, ő viszont elutasít. Már öt éve elkezdődött a folyamat, egyre kevesebbet voltunk együtt, aztán két éve teljesen megszűnt a szex. Nem vagyunk ronda, öreg, ráncos emberek, teljesen jókarban lévő idősődő párként jellemezném magunkat, de a férjemmel bármit tehetek, ő nem akarja a testi kapcsolatot. Nincs merevedési problémája, egyszerűen csak én nem kellek neki. (olvass tovább, nincs vége!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@Dulcinea: Ha még nem esett le a létráról és nem törtek el az ujjai, valamint nem harapta el a nyelvét, van remény:)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mami48
Honnan tudod, hogy nincs merevedési problémája, ha nem szexeltek? Lehet, hogy az van, csak titkolja, azért nem ugrik rád.
Zsoel
Ahogy én látom, a 62 éves férfiak nem 58 éves nőkre vágynak...
Dulcinea
@Zsoel: Azért talán akadnak kivételek!:))
Zsoel
@Dulcinea: Ha te mondod, biztosan... :)
yazo64
Velem sem... igaz, elváltunk, talán ezért?:)))
Dulcinea
@Zsoel: A cikkre reagálva, ez az úr, előfordulhat, hogy impotens, ezért nem érdeklődik senki után!:)
Zsoel
@Dulcinea: "Nem értem, csak érzem, hogy egyértelműen engem nem akar." Hazudna a híres női megérzés? :)) És ha a feleség úgy érzi, hogy egyszerűen csak őt nem akarja a férfi, akkor aligha lehet impotens, nem gondolod, Dulci-mulci? :)
Dulcinea
@Zsoel: Nincs a női megérzéssel semmi baj!:)) A Papa, nem csak őt nem akarja, hanem a más tyúkokat sem!:)) Akkor Szivi???:))
Zsoel
@Dulcinea: Arról nincs szó a cikkben, hogy ne akarna más nőket, csak arról, hogy a feleség szerint MOST valószínűleg NINCS kapcsolata más nőkkel - de lehet, hogy csak azért, mert egyszerűen nem meri meglépni a félrekacsintást, mert fél a lebukástól. De attól még, ha alkalma nyílna rá, szívesen hancúrozna egyet más nővel (nőkkel), és valószínűleg a célszerszámmal sem lenne gond.
Dulcinea
@Zsoel: Picikém, dicséretes, hogy végig olvastad a cikket!:)) De a cikkben az is benne foglaltatik, hogy aszongya, a szabadidejében vagy olvas, vagy kertészkedik. Tehát nem is keresi a lehetőséget, az esetleges más nőkkel való ismerkedésre!:)) Akkor? Na akkor..na?..:)))
Zsoel
@Dulcinea: Te nem értesz engem... NEM MERI keresni a lehetőséget, ezért olvasással és kertészkedéssel köti le magát. De ha merné, keresné. :)
Dulcinea
@Zsoel: Na de miért nem meri keresni a lehetőséget...Na? Na?...miért is nem kicsim? csak van valami oka?:))
Zsoel
@Dulcinea: Például azért, mert mégiscsak házasember, és 62 évesen nem akarja felrúgni a házasságát, a jól megszokott mindennapi életét holmi bizonytalan nemi örömökért, és mert fél a botránytól, nem akar lebukni a feleség, a gyerekek, a munkatársak, a szomszédok stb. előtt.
Dulcinea
@Zsoel: Az általad felsoroltak, egy olyan pasinál aki, ténylegesen rászánta magát a félrelépésre nem lehet akadály! Valami más van a dolog mögött!:))) Na...Mi???:))
Zsoel
@Dulcinea: Jól van, legyen meg az örömöd: impotens a csóka. :)
Dulcinea
@Zsoel: Köszi Bébi!:)) Az, hogy valójában mi baja, majd előbb utóbb kiderül...
yazo64
@Dulcinea: Ha még nem esett le a létráról és nem törtek el az ujjai, valamint nem harapta el a nyelvét, van remény:)))
Eperke
Ennyi sok év után lehet dögunalmas egy házasság, amikor nincs mit mondani egy másnak. Meg kell próbálni egy kis külön kalandot. Kezdetben külön programokat, külön nyaralást, aztán ha így sincs egymás iránt érdeklődés, akkor marad a külön szex.
Szerintem ebben az esetben a pasi egy unalmas, kényelemszerető, begyöpösödött, csak a saját világával törődő vénember lett.
Dulcinea
@yazo64: Azért nem árt egy kis bokaficam!:))) Már csak azért, hogy ne tudjon elfutni...:))
libabor
Szerintem a nénit unja, közben meg a csajokat stíröli. Lehet, hogy nem is horgászni jár. :D Egyébként viccen kívül egy 58 éves nő még nem öreg, elméletileg egy 62 éves férfinak sem kellene annak lennie, csak az összeszokottság miatt szerintem úgy unják egymást, mint a fene.
Fater59
@libabor: Mivel a korom és nejem kora is megegyezik , hadd cáfoljalak meg abban , hogy unják egymást .
Mindig vannak olyan helyzetek , esetek mikor bizony megesik és jól esik .
Gondolom , hogy náluk ez nem most kezdődött , csak a papa most látta jónak befejezni ezt a tevékenységet .
A mama is tehetett volna határozottabb" lépéseket", hogy a helyzet ne legyen ennyire rossz !
Fater59
@yazo64: ..azért Te is tudod mi a jó !!!
Fater59
@Dulcinea: minek elfutni egy finom falat elől ???::))))
Dulcinea
@Fater59: A bokaficammal nem is tudna!:)) Tudod fő az óvatosság...:))
Kutyafüle
Szerintem nagyot változott a világ. A mai 50 -es nők legalább 10-20 évvel fiatalabbak, mint a régiek voltak. Hiszen nem 52 éves korban mennek nyugdíjba hanem jóval később, tehát még aktívan dolgoznak.
Ők már a beat -lázadó nemzedékhez tartoznak. Fiatalosan élnek, öltözködnek, és az életvitelük is más. Szerintem a biológiai igényeik is másabbak lettek, Sokkal vitálisabbak.
jancsipapa
Nem akar ? Szerencsére megvan a megoldás !!! Teregessük ki a dolgot legalább az újságban . Attól biztos beindul .Legjobb lenne persze a Mónika show ,de az sajnos már nincs .
Mami48
@jancsipapa: Azért nem egészen ugyanaz, mint ország.világ előtt felvállani a magánéleti gondokat. Szerintem meg teljesen rendben van, hogy inkább itt, vagy akárhol név nélkül kér tanácsot, ötletet, hátha kap valami használhatót, mintha a szomszédasszonyokat traktálja a szexuális problémáival. Így legalább senki sem tudja, hogy kicsoda, és nem alázza porig a férjét.
Január
@Mami48: Igen, olyan nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.
Lehet, hogy csak nincsenek azonos hullámhosszon, s talán nem is voltak sosem csak még nem lehetett észrevenni korábban.
Január
@Horizont: Attól még lehetnek együtt, mert az nem derül ki a cikkből, hogy régebben milyen volt a gyakoriság. Csak az , hogy most zéró.
Január
@Január: Persze az , hogy most ilyen a kapcsolat, azért tenni kellett mind a két félnek.
Egy kapcsolatot folyamatosan ápolni kell. Lehet, hogy éppen a feleség volt az, aki elutasította a férjet.
Január
@Horizont: Amit itt irogatunk az mind csak feltételezés/találgatás lehet mivel ezekről a dolgokról nem beszél szívesen senki, mi meg nem tartottunk gyertyát. Én legalább is nem ismerem a házaspárt.
batukán
@Eperke: Ejnye-bejnye Eperke! Micsoda fertőre buzdítod az embert?:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.