Az egyiptomi Moustafa Ismail éveken keresztül építgette testét, hogy elérje az igaz Popeye külsőt. Sikerült neki. Bicepsze vastagabb, mint egy átlag férfi combja.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem, egyáltalán nem sikerült, mivel Popeyenek az alkarja vastag, a bicepsze, az meg egészen vékony, nagyjából a (szintén szándékosan túl vékonyra rajzolt) nyakával megegyezően.
Olyan ember pedig nincs a világon, aki mindennap meg bírna enni két kiló húst.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@csikknorisz: Állítólag az eredeti Popeye-ötlet azért pattant ki a megalkotója fejéből, hogy a spenótfogyasztást népszerűsítse a gyerekek körében.
csikknorisz
@Zsoel: Erre már én is gondoltam, még akkor, mikor először láttam a német Tele5-ön. Magyar tévében nem nagyon adták. Más nevelési célzatú volt, pl. Bob és Bobek, csak ott a munkát akarták megszerettetni a gyerekekkel. Hogy mennyire volt hatásos, az már más kérdés, én 2 szalmaszálat sem tettem keresztbe soha Bob és Bobek miatt. Bár ki tudja, lehet, hogy tudat alatt hatnak ezek a dolgok, és még ma is az ő hatásukra dolgozom. :)
Zsoel
@csikknorisz: Brr... gyerekkoromban egy időben azzal keltett az anyukám, hogy keljek fel, "mert a munka nemesít". Akkor simán csak azzal reagáltam, hogy még mélyebbre bújtam a takaró alá. Mai fejjel már azt mondanám: "De mi szüksége van a modern társadalomnak nemesekre?!" - és a másik oldalamra fordulnék. Amúgy szerettem a Bob és Bobeket, aranyosak voltak a figurák is, a hangjuk is, meg a történet is.
Egyébként érdekes, de most, hogy így mondod, nekem is beugrott, hogy a Popeye valamiért tényleg nem nagyon volt a magyar tévében még az én gyerekkoromban sem. Asszem, mindig ORF1-en láttam csak. Nyilván emiatt is van olyan újszerű szinkronja, ha megfigyeled.
taglo
Kóros ,deformitás, az alkarja ,nudli, !
sonderkommando
Ha a hülyeségtől biciklizni lehetne, akkor ez a pali kontrázva hasítana felfelé a Mount Everestre!
Ennek mi értelme van? Mintha a Star Wars-ból lépett volna elő! Nem beszélve arról, hogy Popey (ahogy Zsoel írta) nem egészen így néz ki. Erről vajon tud?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.