Alig csendesedett el a meztelenfotós botránya, az angol nyelvű bulvárlapok máris újra róla cikkeznek. Ugyanis ismét szárnyra kapott a pletyka, miszerint nem Károly az igazi apja.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@verőce21: Ne keverd a sz@rt, nem erről van szó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
Talán mindenkinek úgy a jó, ha hagynak mindent a régiben. Harry herceg majd eldönti szeretné e tudni a valódit.
Felénk úgy mondják, "mindegy ki kakasa csinálta, az én tyúkom tojta."
Kutyafüle
Az igaz, hogy Vilmos születése után Károly nem lépte át a hálószoba küszöbét, ő megtette azt amit elvártak tőle.
Ha most elkezdik keresni Harry apját, akkor napvilágra kerül Diana összes kapcsolata.
Ez nagyon visszataszító lenne, és méltatlan Diana emlékéhez.
a Pepita
@Kutyafüle: Röhejes és szánalmas ez az egész Diana-kultusz. Ezt a nőt annak idején kiválasztották mint egy tenyész lovat. Egy dolga volt, szüljön egy vagy két trónörököst, és méltóképpen reprezentálja a monarchiát. Egyik feladatának sem tett eleget, botrányos volt az élete meg a halála is. Az angol bulvár sajtó kinevezte a "nép hercegnőjének", amit átvett a magyar bulvár is...Ha katolikus lett volna, talán már szentté is avatták volna...
Dulcinea
Nem biztos, hogy bölcs dolog a múltat háborgatni!
verőce21
@a Pepita: Elég sajátos vélemény.(Főleg a halála után)
a Pepita
@verőce21: Életében is ez volt a véleményem. Sajnáltam természetesen, hogy egy fiatal nőnek így kellett meghalnia, de attól még a helyén kell kezelni a jelenséget. Azt pedig mindig is álságos dolognak tartottam, hogy valakiről a halála után csak jót és szépet lehet mondani. Akkor ettől a pillanattól kezdve Sztálin, Hitler, Néró, Kádár stb. is kíméletet érdemel?
zabhegyező
@a Pepita: Kádárral mi a bajod?
Dolgozhattál, előtte tanulhattál!
Nevelhetted nyugalomban a fiadat!
Mégis mi a lópikula bajod van azzal az emberrel aki ezt számodra lehetővé tette?
a Pepita
@zabhegyező: Nekem semmi bajom Kádárral. A sorba pont azért tettem, hogy akik gyalázzák, elgondolkodjanak rajta. Kádár János a magyar történelem legnagyobb alakja. Majd egyszer valamikor, mikor már a mostani hangadók eltűnnek a történelem szemétdombján a helyére kerül ő is...Remélem tisztáztuk ezt a kérdést...
Kutyafüle
Ismétlem önmagam. Méltatlan dolog lenne belevájkálni a múltba, és Diana kapcsolataiba beleturkálni. A jótékonysági útjaival többet elért, mint a diplomácia.
Csizmás Kond
Méltatlan nem méltatlan aki akarja úgy is megkeresi...és világgá is kürtöli.
verőce21
@a Pepita: Szélsőségesek a hasonlataid is! Népirtó bűnös volt Diána-hercegnő talán?
QQCSI
Nos, többek között ezért nem irigylem az arisztokráciát.
Sem a politikai elitet,
sem a pénzmágnásokat,
sem a maffiózókat.
Az én gyerekeimet nem nörsz vitte óvodába, pisztollyal felvértezve...
nem volt hetente-havonta-évente új apukájuk...
a Pepita
@Kutyafüle: Már nem először csodálom mérhetetlen jó indulatodat, és mérhetetlen naívságodat, ha meg nem haragszol.Ezeket a "jótékonysági" utakat a diplomácia szervezi, amint az dolga is. Elment egy afrikai szegény országba a hercegnő, ahol meglátogatott egy árvaházat. Kisuvickolták a házat meg a gyerekeket, szép ruhát adtak rájuk a sajtó tette a dolgát, világgá kürtölte az eseményt. A hercegnő visszatért kies hazájába. Azóta nincs is csonttá aszott, éhező gyerek Afrikában. Ugyan már...
Kutyafüle
@a Pepita: Viszont a taposó aknákat fölszedték. És már ez is valami.
levarosbukta
@verőce21: Ne keverd a sz@rt, nem erről van szó!
Kutyafüle
@a Pepita: Az általad felsorolt nevek: Sztálin, Hitler, Néró, , őket, mint politikusokat kritizálják, illetve ítélik el, ők népírtó bűnösök

Diana hercegnőnek pedig a magánéletében vájkálnának, amihez ugye köze kinek van, ha az eddig nem okozott világraszóló felháborodást, ő nem volt Mónika L. vagy Lédy Gaga
a Pepita
@Kutyafüle: ha egy ismert ember nem akarja, hogy vájkáljanak a magánéletében, akkor meg is tudja oldani. Hirtelenjében Meryl Streep jutott az eszembe, aki a legnagyobb világsztár, mégsem olvashatsz a magánéletértől semmit. Diana nagyon ügyesen használta és manipulálta a bulvár sajtót, ami hálából a mennybe emelte, Szüksége is volt erre a jó indulatra, mert a sorozatos botrányai révén méltatlanná vált arra, hogy a Brit Nemzetközösséget képviselje a világ szemében. Ha nem haragszol, én a Diana témát ezennel lezártam. A taposó aknákat nélküle is felszedték volna.
Kutyafüle
@a Pepita: Én is, a magam részéről lezárom a témát. Üdv. Kutyafüle
Rézangyal
Nos, igen. Az álszentség felesleges dolog. Úgy tenni mintha valami nem létezne, vagy nem úgy létezne ahogy, hülyeség. Meg kell nézni a két fiút. Vilmos megjelenése arisztokratikus, kifinomult, le sem tagadhatná a hasonlóságot Károllyal, de míg apja rút, addig ő aránylag jóképű. Az öccse, vele ellentétben baltaképű, közönséges, semmi finomság nincs benne. Haoslóság viszont van, de nem Károllyal, hanem azzal a randa, vörös katonával (azt hiszem kapitányi rangban volt akkoriban), ki Lady Di szeretője volt. Egyébként meg nem érdekel az egész igazából. A nemesek mindíg is össze-vissza kufircoltak, sokkal romlottabban viselkedtek mint a köznép! Ha néhány arisztokrata család genetikai térképét felállítanánk, marha sok és nagy meglepiben lenne részük az utódoknak. :)))
Dianát nem kell isteníteni, volt az a pénz, amiért vállalta a szerepét. A dolog nem jól sült el és ennyi. Mindenkivel megesik, csak másokról nem beszélnek ennyit.
Dulcinea
Hű, jó sok véleményt olvastam, ebben a cikkben, ilyet is olyat is! De a véleményektől függetlenül ismételten csak azt mondom, nem biztos, hogy bölcs dolog a múltban piszkálódni!
palika
@Dulcinea: Olvastam...nagyon sokat... de még mennyit...itt vagyok...folyamatosan... élek...tehát vagyok...
Dulcinea
@palika: Üdvözöllek Palika!:) Akkor csak titokban vagy itt?:)) ...és suttyomban kíváncsiskodsz!?:))
Kutyafüle
@palika: Egy régi ismerőssel találkozni mindíg kellemes , Üdv. Kutyafüle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.