Alig csendesedett el a meztelenfotós botránya, az angol nyelvű bulvárlapok máris újra róla cikkeznek. Ugyanis ismét szárnyra kapott a pletyka, miszerint nem Károly az igazi apja.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@verőce21: Ne keverd a sz@rt, nem erről van szó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Nos, igen. Az álszentség felesleges dolog. Úgy tenni mintha valami nem létezne, vagy nem úgy létezne ahogy, hülyeség. Meg kell nézni a két fiút. Vilmos megjelenése arisztokratikus, kifinomult, le sem tagadhatná a hasonlóságot Károllyal, de míg apja rút, addig ő aránylag jóképű. Az öccse, vele ellentétben baltaképű, közönséges, semmi finomság nincs benne. Haoslóság viszont van, de nem Károllyal, hanem azzal a randa, vörös katonával (azt hiszem kapitányi rangban volt akkoriban), ki Lady Di szeretője volt. Egyébként meg nem érdekel az egész igazából. A nemesek mindíg is össze-vissza kufircoltak, sokkal romlottabban viselkedtek mint a köznép! Ha néhány arisztokrata család genetikai térképét felállítanánk, marha sok és nagy meglepiben lenne részük az utódoknak. :)))
Dianát nem kell isteníteni, volt az a pénz, amiért vállalta a szerepét. A dolog nem jól sült el és ennyi. Mindenkivel megesik, csak másokról nem beszélnek ennyit.
Dulcinea
Hű, jó sok véleményt olvastam, ebben a cikkben, ilyet is olyat is! De a véleményektől függetlenül ismételten csak azt mondom, nem biztos, hogy bölcs dolog a múltban piszkálódni!
palika
@Dulcinea: Olvastam...nagyon sokat... de még mennyit...itt vagyok...folyamatosan... élek...tehát vagyok...
Dulcinea
@palika: Üdvözöllek Palika!:) Akkor csak titokban vagy itt?:)) ...és suttyomban kíváncsiskodsz!?:))
Kutyafüle
@palika: Egy régi ismerőssel találkozni mindíg kellemes , Üdv. Kutyafüle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.