Közel egy éve nem veszi át Liptai Claudia azt a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be a bíróságra, mert parkolás közben visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
...ki van már ez ügyeskedve, nem kell hozzá csak egy jó ügyvéd. Oszt Jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Ez egy marhaság. Az eljárási rend előírja, hogy mikor kell az idézést kézbesítettnek tekinteni. A törvénysértők számára nagyon egyszerű lenne ha ez így lenne.
honeykiss
Miért vártak egy évet?...bilincsbe haha...Liptainak kell egy kis felhajtás felejtős lett egy ideje...
DogAdventures
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
vukkocska
@szöszmösz: Teljesen igazad van. Az államigazgatási törvény szerint a kétszer át nem vett értesítést kézbesítettnek kell tekinteni. Tehát ha egy levéllel 5 naponként kétszer kézbesítést megkísérli, 10 nap alatt megoldódik a kézbesítés. Ez megint csak egy álhír. A vádirattal nem kell semmit csinálni, csak legfeljebb el kell olvasni, ami minden érintettnek érdeke, hogy az ügyészség miben vádolja, és milyen büntetési tételt javasol. A bilincs pedig azért röhejes, mert azt a bíróság alkalmazza, de ott is helyettesíthet ügyvéd.
Feraj49
Menjen börtönbe,aztán megírja majd a börtönben töltött idő eseményeit,és újból milliomos lesz mint Stohl András,.Ameddig ott van, addig is naponta írnak róla az újságok.
Nakimaga
Remélem műsort ad a börtön életéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok