Hátrányos helyzetű somogyi kisiskolásoknak adtak át meseelőadásokra szóló bérleteket szombaton a Csiky Gergely Színházban egy civil kezdeményezésnek köszönhetően.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@qxy: Akkor jó napod volt? Na ugye, hogy hálásak a gyerekek?
qxy
@Kutyafüle: Én ne tudnám? Ha el mesélném a többit. senki nem is hinné el.
Kutyafüle
@qxy: Miért nem írod le egy naplóba? Egyszer előveszed a naplót, és jókat nevetnél rajta:))
sza
@qxy: Mi ezt az étkeztetést úgy oldjuk meg hogy amikor lemegy az ebéd, akik akarnak visszajöhetnek repetáért 3 óráig, mindig jönnek! Az osztálytermekben fenn van a tízórai és az uzsonna, sose szedjük össze csak tanítás után. Azokét akiknek nem kell megeszik azok akiknek nincs zsebpénzük és éhesen jönnek suliba...
sza
@qxy: ja azt elfelejtettem hogy ez sem szabályos, mert a tízórait és az uzsonnát nem szabad tárolni, ami megmarad azt ki kellene önteni a moslékba..., az ebédet meg főzés után három órán belül ki kell osztani! de ha minden szabályt betartanánk ...
qxy
Mi is szegények voltunk és mi hordtuk fel a nagy kannákban a reggelit meg az ebédet a suliba.Jutalmunk az volt hogy mi is kaptunk mindenből. Na meg jártak tehetősek is ők szalámis zsemlét hoztak. és ha akart jó jegyet, segítettünk de ára volt. Egy " szenyo"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.