A lányomat, azt hiszem, terrorizálja a férje. Úgy látom, hogy meg van félemlítve, szerintem meg is veri a vőm, de a lányom nem mondd semmit. Illetve tagad, amikor rákérdezek. Onnan veszem ezt, hogy olyan űzött a tekintete, megváltozott, látom rajta, hogy valami nem stimmel, ha nálunk vannak, igyekszik a férje kedvében járni, de nem úgy, mint egy szerelmes asszony, hanem mint egy kiskutya, aki veréstől tart, és simogatásért él.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Az ilyen sztoriktól én mindig felhúzom magam! Engem senki, soha nem tudott terrorizálni! Se testileg, se lelkileg. Nem azért, mert olyan erős vagyok, hanem mert nem hagyom magam! Anyám ár óvodás koromban sem tudott nálam elérni semmit, ha én nem akartam. Nincs ez másképpen a férfiakkal sem! Amelyik megpróbált bármilyen módon erőszakosan fellépni velem szemben, pillanatok alatt lapáton találta magát!
Nos, jelen esetben, ha az én lányom lenne hasonló helyzetben, tutira nem hagynám annyiban. Ha azt látom, hogy ennyire fél, akkor nem nyúlnék bele erőszakosan, hanem megpróbálnám rávenni, hogy csapjunk együtt a csajos napot ( brrrr, ezt de utálom, de érte vállalnám) Szóval elhívnám fodrászhoz, kozmetikába, cukrászdába, moziba, vásárolni és közben finoman, óvatosan de kihúznám belőle, mi a baj! És ha úgy ítélném meg, hogy segítségre van szüksége kívülről, akkor igenis beavatkoznék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
@jameska: Aztán ha megölik,akkor csak nézel.
gergely
@bosszants: Akkor messzire elkerülöm a környéketeket!:))
kerék
@Rézangyal: Épp ezt akartam, hogy a legtöbb lány nem viseli el az ilyet, ha hasonló van kilép a kapcsolatból.
Általában azok tűrik meg az erőszakot akik átéltek már hasonlót otthon, vagy akiknek nincs hova menniük.
kerék
@Horizont: lehet még sok, de aki eszement szerelmes az egy pofon után már nem lesz az...
kerék
@Horizont: Igazad lehet, sajnos -mint minden férfi- nem tudok kiigazodni a nők gondolkodásán :D

Lényeg, hogy ha baj van akkor mindenki álljon a sarkára.
bosszants
@gergely: Én sem bántottam őket soha, de ma más merni sem merném:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.