Rendőrségi kártérítést kapott a Cozma-gyilkosság miatt elítélt Sztojka Iván és testvére, R. Róbert. A Blikk információi szerint a testvérpár azért kapott pénzt az államtól, mert 2007-ben több hónapra előzetes letartóztatásba kerültek a mezőszilasi Prikkel házaspár meggyilkolása miatt. A férfiakat az egyik bűnös vallomása alapján varrták be. Később azonban bebizonyosodott, Prikkeléket nem Sztojka Iván és testvére gyilkolta meg, hanem N. József és fia.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Azt a szemétláda betyár mindenit már!!! Így kell ezt csinálni...mert ami jár, az jár ugyebár!!
5 milla kártérítés... mert olyan áldott jó élmunkás volt világéletében...hogy rohadnának meg a börtönben...az ilyen férgeket ütném még a mentőben is addig amíg mozognak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Én részemről a lövöldözés, kasztás ,meg lefejezés ellen volnék. Én bizony kitartanék a Karóba húzás mellett. " Lófasz a seggébe!
Mielőtt még a nemeslelkű moderátor törölne, kérem, vegyen erő magán és - ha kézbe kapja - forgassa Ráth-Végh István legendás könyveit. Rá fog jönni, hogy a fentebb említett író szerint ez a szó török eredetű, "lofatnak" mondták és a meglehetős gyakrokisággal használt " karót " jelentette. Az általam idézett kifejezés, tehát nem trágárság, hanem a korabeli kivégzések egyik, felettébb kellemetlen formája.
silber13
És én hiszek a fentebb említett áldott emlékű íronak, aki talán kicsiny országunk egyetlen polihisztora lehetett.
zabhegyező
@silber13: Vlad Tepes meg vigyoroghat ott fenn...
sza
Szegény meghurcolt legények! Mindig elnyomásban éltek ebben az országban! Mi meg csodálkozunk hogy ezek után megölnek valakit? Ártatlanul leültetni valakit az hiba, de gyilkosoknak fizetni az megfekszi a gyomromat! Életfogytiglant érdemelnének minimum, a leült előzetest tekintsék a mostani büntetésük kiegészítésének! @zabhegyező: vlad Tepesből vámpír lett! A kezére adnám mindhármat!
qxy
A végén még Marinkót is kiengedik és ő kapja a legtöbb kártérítést. ( meg is érdemelné.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.