A férjem elvesztette a munkáját egy éve. Eleinte nem estünk kétségbe, mert úgy gondolta ő is, hogy jó szakember, és könnyen talál magának másik állást. Csak sajnos eddig bármit ajánlottak neki a munkaügyi hivatalban, az nem felelt meg. Vagy a pénz volt kevés, vagy nagyot kellett volna visszalépnie, nem a végzettségének megfelelő ajánlatot kapott. Én támogattam eddig, pedig nincs pénzünk, az én keresetemből élünk. A kislányunk most lett elsős, ha nem segítenek a szüleim, hát nem tudjuk megvenni neki a kezdő csomagot. A férjem pedig csak ül a diplomáján, malmozik, és várja, hogy a fejvadászcégek, akikhez beadta az önéletrajzát megfelelő állásajánlattal kopogtassanak az ajtaján. (...)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Az ember bármilyen munkát elvállal, hogy a családja ne kerüljön bajba. Ha nem hajlandó dolgozni, dobd ki a francba, elég lesz neked a gyerekedet eltartani.
Azért jó lenne tudni, amíg volt munkája sem segített be a háztartásba, gyermeknevelésbe? Mert ha nem akkor a bajok már ott elkezdődtek.
Kutyafüle
Kényelmesebb otthon üldögélni, és kifogásokat találni. De aki egyszer lekerül a mélybe, onnan rohadt nehéz visszajönni. Különösen , ha nem is akar.
Rugdosd ki a fotelből még időben, és legyél vele határozott, hogy lássa be, te nem vagy zsarolható, és tessék gondoskodni a családjáról.
honeykiss
Hagyd magára pénz és segítség nélkül egy ideig ha megoldható, talán ha magára lesz utalva észbe kap, ha nem rugd ki a francba...kihasználja, hogy te megteszel mindent a megélhetésetekért, neki így kényelmes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.